Nieuws / Artikelen met het woord

57325 artikelen gevonden. Artikel 23376 tot 23380
Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 12 januari 2014

Onbemand tanken niet altijd goedkoper

Tanken bij een onbemand tankstation is niet altijd goedkoper. Bij 12 procent van alle onbemande tankstations is er een goedkoper bemand alternatief in de buurt.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 12 januari 2014

Vlaanderen opent jacht op buitenlandse nummerplaten

De Vlaamse overheid plant regelmatige, grootschalige controles op autobestuurders die met een buitenlandse nummerplaat proberen de inschrijvingstaks en verkeersbelasting te ontwijken. Dat schrijft Het Nieuwsblad op Zondag.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 11 januari 2014

Gratis beurstips van Beurs.com

Beurs.com geeft steeds verschillende gratis tips om je portefeuille te beheren. Dit is een niet te missen schat aan waardevolle, gratis informatie voor iedere belegger. We hebben in het verleden al enkele succesverhalen gekend op basis van een gratis analyse. Nader onderzoek is aan te raden, maar deze gratis info is alvast een fantastisch en niet te missen beginpunt.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 11 januari 2014

Minimumloon van 7,75 euro in Duitse vleessector

De ongeveer 80.000 werknemers in de Duitse slachthuizen zullen vanaf 1 juli een minimumloon van 7,75 euro per uur ontvangen, bericht de krant Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) op basis van een akkoord dat werkgevers en vakbonden hebben bereikt. Vorig jaar werd er door ons land nog klacht ingediend tegen de sociale dumping in die sector, waardoor Belgische slachthuizen het moeilijk hebben om te overleven.