Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 23381 tot 23385
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 10 januari 2014

Goldman Sachs ligt hier ‘s nachts wakker van

Ook Goldman Sachs ligt, ondanks dat het ‘s werelds meest invloedrijke zakenbank is, ‘s nachts wel eens wakker van de financiële markten. Hier is de bank het meest voor bevreesd.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 10 januari 2014

Taks voor openstaande winkeldeuren

Unizo gaat over heel Vlaanderen de winkeliers en vrije beroepen ­stimuleren om tijdens de koude wintermaanden hun deuren niet te laten openstaan. Zo wil de zelfstandigenorganisatie vermijden dat veel energie verloren gaat.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 10 januari 2014

Computerverkoop wereldwijd met 10 procent gedaald

De wereldwijde verkoop van klassieke computers en laptops is in 2013 met tien procent gedaald tegenover het jaar voordien. Dat blijkt uit de eerste cijfers van het marktonderzoeksbureau Gartner. De producenten verpatsten zowat 316 miljoen computers, waardoor de markt terugviel tot het niveau van 2009. 2013 was zo het slechtste jaar ooit voor de computerfabrikanten.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 10 januari 2014

Onduidelijkheid over uitstel IBAN in Nederland

Het is nog niet duidelijk wat het uitstel van de invoer van het Europese betalingssysteem SEPA precies betekent voor consumenten en bedrijven in Nederland.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: vrijdag 10 januari 2014

'Wietaandelen' gaan sky high.

De legalisering van mariuhana in de staat Colorado heeft geleid tot een ware koersexplosie bij een aantal beursgenoteerde wietbedrijven. Zo schoot de koers van Hemp Inc in de afgelopen 3 dagen met 205 procent omhoog tot 8 dollarcent. De koers van vrijwel alle wietbedrijven is lager dan 1 dollar, maar de verwachtingen zijn hooggespannen.