EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
66
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23391 tot 23395
Geplaatst op: zaterdag 1 maart 2014

Goudmijnaandelen zullen naar een bubbel evolueren

Je krijgt niet iedere dag de mening van twee van de meest succesvolle grondstoffenbeleggers in een interview. Onderstaand interview is met Rick Rule en Doug Casey, twee heren die rijk zijn geworden door te beleggen in grondstofaandelen en die van plan zijn om dit nog eens te doen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 1 maart 2014

Slechtste werkloosheidscijfers voor Italië sinds 1977

Italië heeft vandaag de slechtste werkloosheidscijfers in 37 jaar bekendgemaakt. De werkloosheidsgraad kwam uit op 12,9 procent, bij de min 25-jarigen is dat zelfs 42,4 procent. Volgens de nationale statistiekdienst Istat steeg ten opzichte van twaalf maanden eerder het aantal werkzoekenden met 260.000 tot 3,3 miljoen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 28 februari 2014

Column Kees de Kort | 'Inflatie creëren voor Japan moeilijker dan gedacht'

Amerika heeft nogal een tegenvaller te verwerken gekregen, aldus BNR's economie-commentator Kees de Kort. Ook in Japan loopt de economie nog niet zoals het zou moeten.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 28 februari 2014

Werkloosheid in Brussel is structureel over de gehele loopbaan

40,3% van de Brusselaars heeft geen inkomen, in Vlaanderen is dat 30,7% en in Wallonië 34,5%. Dat betekent dat in Brussel 40,3% van de bevolking leeft van het inkomen van 59,7%, in Vlaanderen 30,7% van het inkomen van 69,3% en in Wallonië 34,5% van 65,5%.
 Brussel heeft dus de hoogste "afhankelijkheidsgraad" voor inkomens, dwz voor 100 inkomenstrekkers zijn er 68 andere die er ook van moeten leven. In Wallonië is de afhankelijkheidsgraad 52% en in Vlaanderen 44%.Dat blijkt uit cijfers die socioloog Jan Hertogen in zijn Bericht uit het Gewisse 216 heeft verzameld.Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 28 februari 2014

Bitcoinbeurs Mt. Gox wil uitstel van betaling

Mt. Gox, ooit 's werelds grootste bitcoinbeurs, heeft faillissementsbescherming aangevraagd bij een rechtbank in Tokio. Dat melden diverse Japanse media.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs