Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 23391 tot 23395
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 9 januari 2014

Goud consumptie in Azië stijgt verder

De sterk gedaalde goud prijs lokt in Azië steeds meer vraag uit. BlackRock heeft inmiddels in een rapport bevestigd dat vooral China fors aan de koopkant opereert.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 9 januari 2014

Duitsland: bijna één kind op vijf dreigt in armoede te belanden

In Duitsland is 18,9 procent van de kinderen met armoede bedreigd. De armoede onder kinderen en jongeren ligt in het oosten van Duitsland (26,3 procent) duidelijk hoger dan in het westen, waar 17,4 procent van de kinderen onder de armoedegrens leeft. Dat blijkt uit een onderzoek van de Hans-Böckler-Stiftung (van het instituut voor economische en sociale wetenschappen van de stichting), dat gisteren in Düsseldorf bekendgemaakt is.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 9 januari 2014

India importeerde in 2013 40% minder goud

India heeft in 2013 ongeveer 515 ton goud geimporteerd, een daling van 40% ten opzichte van vorig jaar. Het is tevens het laagste importcijfer in tien jaar tijd. De oorzaak is het importquotum, in combinatie met zeer hoge invoerheffingen op edelmetalen. De smokkel van goud neemt ondertussen steeds grotere vormen aan.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 9 januari 2014

Ondertussen in Nederland

De huizenprijzen in Nederland stijgen weer. Weliswaar bescheiden maar het tij lijkt wel gekeerd, in ieder geval voor dit moment. De vlag mag dan nu toch echt uit in Nederland.

Bron: skynetblogs.be
Geplaatst: donderdag 9 januari 2014

Deense Saxo Bank waarschuwt voor instorting en totalitaire EU-dictatuur

CEO Deense Saxo Bank waarschuwt voor instorting en totalitaire EU-dictatuur Forse kritiek op Europese Unie, die fouten op fouten stapelt, steeds meer macht wil en de burgers van hun vrijheid berooft

De Saxobank-topman vreest dat de EU de komende totale instorting zal gebruiken om de absolute, totalitaire macht te grijpen.