EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23416 tot 23420
Geplaatst op: woensdag 26 februari 2014

Het grote geld blijft in aandelen

Aandelen blijven huizenhoog favoriet bij de grote fund managers, ondanks de wat moeizame start van het jaar. En obligaties zijn nog steeds uit de gratie, zo bleek uit een recent gehouden sectoronderzoek.

Altijd belangrijk: wat doet het grote geld? En met het grote geld worden de fund managers bedoeld die (minimaal) $5 mrd onder beheer hebben. Towers Watson deed onderzoek onder maar liefst 128 fund managers naar de voorkeuren van de grote professionele partijen. Het afgelopen maandag gepubliceerde onderzoek bevat tal van interessante inzichten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2014

UWV voorziet nog meer ontslagen in de zorg

In de zorgsector verdwijnen dit jaar en volgend jaar nog eens duizenden extra banen door de bezuinigingen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2014

JP Morgan ontslaat nog eens duizenden werknemers

Dat maakte topman Jamie Dimon dinsdag bekend tijdens een presentatie voor investeerders. De nieuwe ontslagen volgen op een eerdere reorganisatie vorig jaar, waarbij toen 16.500 banen werden geschrapt. 

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2014

De race tegen de machine

Bijna de helft van alle banen loopt een groot risico te worden ingepikt door een robot. Niet over honderd jaar, maar binnen twintig jaar al. Het is een van de grootste uitdagingen van deze tijd: hoe overleven we de eeuw van de machine?

Bijna de helft van alle banen loopt een groot risico te worden ingepikt door een robot. Niet over honderd jaar, maar binnen twintig jaar al. Het is een van de grootste uitdagingen van deze tijd: hoe overleven we de eeuw van de machine?

We zouden niet de eersten zijn. Aan het begin van de twintigste eeuw was er al een werknemer die door de technologie overbodig werd gemaakt: een werknemer waar in het Engeland van 1901 nog 3,25 miljoen arbeidsplaatsen voor waren, en twintig jaar later nog maar twee miljoen. Door de opkomst van de verbrandingsmotor werd zijn loon steeds lager, totdat hij zijn voedsel niet meer kon terugverdienen.

Lees verder op
Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2014

Commodities zien breed herstel in 2014

Long posities voor commodity futures zijn opgelopen tot het hoogste niveau sinds 2012. In februari kwam er $1 miljard aan posities bij in de commodities. Goud long posities stegen naar het hoogste niveau in 4 maanden, hetgeen herstel in de goudmarkt lijkt te bevestigen.

Lees verder op CD Fund.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs