Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 23431 tot 23435
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 9 januari 2014

India importeerde in 2013 40% minder goud

India heeft in 2013 ongeveer 515 ton goud geimporteerd, een daling van 40% ten opzichte van vorig jaar. Het is tevens het laagste importcijfer in tien jaar tijd. De oorzaak is het importquotum, in combinatie met zeer hoge invoerheffingen op edelmetalen. De smokkel van goud neemt ondertussen steeds grotere vormen aan.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 9 januari 2014

Ondertussen in Nederland

De huizenprijzen in Nederland stijgen weer. Weliswaar bescheiden maar het tij lijkt wel gekeerd, in ieder geval voor dit moment. De vlag mag dan nu toch echt uit in Nederland.

Bron: skynetblogs.be
Geplaatst: donderdag 9 januari 2014

Deense Saxo Bank waarschuwt voor instorting en totalitaire EU-dictatuur

CEO Deense Saxo Bank waarschuwt voor instorting en totalitaire EU-dictatuur Forse kritiek op Europese Unie, die fouten op fouten stapelt, steeds meer macht wil en de burgers van hun vrijheid berooft

De Saxobank-topman vreest dat de EU de komende totale instorting zal gebruiken om de absolute, totalitaire macht te grijpen.

Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: donderdag 9 januari 2014

Werkloosheid blijft stijgen

De werkloosheid in Griekenland is in oktober gestegen naar 27,8 procent van de beroepsbevolking. Dat maakte het Griekse statistiekbureau donderdag bekend.

Bron: demorgen.be
Geplaatst: donderdag 9 januari 2014

Financiële markten lijken op weg naar nieuw topjaar

© thinkstock. De financiële markten lijken op weg naar een nieuw topjaar. Zowel op de beurs, de markt van fusies en overnames als de obligatiemarkt wordt een groei van het aantal transacties verwacht. Een verklaring ligt bij de grote hoeveelheid beschikbare cash, de lagere volatiliteit op de beurs en de zoektocht naar rendement. "Er is veel vraag, er is veel risicoappetijt", legt Michaël Van Eenoo, hoofd van corporate finance bij ING, uit.