EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23431 tot 23435 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 30 april 2014

10.000 kandidaten voor 14 vacatures om verkeer te regelen in Milaan

Een recordaantal Italianen heeft zich kandidaat gesteld voor de vacature van verkeersagent in Milaan. Dat hebben lokale media woensdag gemeld. De werkloosheidsgraad in Italië bevindt zich op het hoogste niveau in 37 jaar.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 30 april 2014

Chinese economie haalt VS sneller in dan verwacht

China kan de Verenigde Staten sneller van de troon stoten als 's werelds grootste economie dan tot nog toe door economen werd aangenomen. Dat stelt een gepubliceerde studie in opdracht van de Wereldbank, waarover de Britse krant Financial Times vandaag bericht.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 30 april 2014

Tekort aan dollars raakt voedselproductie in Venezuela

Venezuela is op weg naar hyperinflatie. Prijscontroles, tekorten, lege winkelschappen, we hebben het allemaal gezien. De munt heeft sinds 2010 bijna 90% van haar waarde verloren ten opzichte van de dollar. Het nieuwste dieptepunt: een producent van pasta kan geen dollars krijgen om grondstoffen in te kopen. De fabriek moest de productie stilleggen.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 30 april 2014

Aantal werklozen in Duitsland daalt verder

Het werkloosheidscijfer in Duitsland is in april sterker gedaald dan analisten hadden verwacht, meldt het Duitse federale arbeidsbureau vandaag. Het is voor de vijfde opeenvolgende maand dat de werkloosheid in Duitsland is afgenomen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 30 april 2014

1,4 miljoen Britten werken zonder loongarantie

In Groot-Brittannië zijn zowat 1,4 miljoen mensen terwerkgesteld met contracten zonder garantie van arbeidsuren, en dus zonder garantie op een bepaald salaris. Dat blijkt uit nieuwe statistieken die vandaag gepubliceerd werden en voor nieuwe discussie zorgen over de ultra-flexibiliteit van die Britse werknemers.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs