Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 23446 tot 23450
Bron: stopdebankiers.nl
Geplaatst: woensdag 8 januari 2014

Hoe we in toenemende mate worden leeggezogen door de banken en hun Elite

Openbaringen over onrechtmatige inbreuk op de privacy van burgers door de NSA, brengt het boek van George Orwell – ‘Big Brother is watching you’ gepubliceerd in 1949 weer in de actualiteit; als overheden eenmaal een te stevig grip op de teugels van de macht verkrijgen – met inbegrip van de gerechtelijke, politiële, militaire en media – zijn ze niet alleen corruptief, maar ook super obstructief om echte veranderingen door te voeren. Inmiddels wordt de wereld overspoeld met leugens, onzin verhalen gebracht door Financiële gezagsdragers, die op hun beurt van achter de schermen worden gedirigeerd door de elite broederschap die hun eigen geheime agenda aanwenden, teneinde deze crisis uit te spelen in hun voordeel, dat is o.a. de oprichting van één Centrale Bank met één globale munt, beknellender nog dan de Euro, punt uit. Inmiddels stevent de wereld af op volle snelheid in deze richting.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 8 januari 2014

Deflatie: halfweg het 'verloren decennium' van de eurozone wenkt het Japansyndroom

Het Japansyndroom blijft de grootste angst van de eurozone nu de deflatie die 20 jaar lang Japan in haar greep hield Europa nadert. De publicatie van de inflatiecijfers voor december (.pdf) - die met een stijging van 0,8% opnieuw op historische laagte liggen - hebben het debat over de deflatoire spiraal opnieuw doen oplaaien. De oorzaken: een (te) sterke euro, de enorme deficits, de torenhoge openbare schulden, de vergrijzing en dat alles gecombineerd met een lage economische groei en gematigde consumptie.

Bron: duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst: woensdag 8 januari 2014

Toyota brengt in 2015 waterstofauto op de markt

Toyota introduceert al in 2015 een auto die waterstof als energiedrager gebruikt en alleen waterdamp uitstoot.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 8 januari 2014

Werkloosheid Italië stijgt naar recordniveau

De werkloosheid in Italië is in november gestegen tot een recordniveau van 12,7 procent van de beroepsbevolking, van 12,5 procent een maand eerder. 

Bron: ftm.nl
Geplaatst: woensdag 8 januari 2014

De Vergeten Vastgoedbubbel

In de jaren ’70 maakte Nederland ook al eens een vastgoedhausse en krach mee. Wat gebeurde er toen precies?

Recentelijk publiceerde de Volkskrant een artikel waarin de woningmarktcrisis van de jaren ’70, al dan niet geïnspireerd door onderstaand artikel, onder de aandacht werd gebracht. Twee jaar geleden schreef ik dit artikel op mijn blog over die crisis. Wie alle voetnoten wil lezen, wordt doorverwezen naar de PDF van het artikel.