Nieuws / Artikelen met het woord

57647 artikelen gevonden. Artikel 23446 tot 23450
Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

'Negatieve vooruitzichten Nederlandse banken'

De negatieve vooruitzichten voor ING en ABN Amro weerspiegelen datzelfde oordeel dat gekoppeld is aan de AAA-rating van Nederland omdat ING nog een deel staatssteun moet aflossen en omdat ABN Amro in handen is van de overheid. Bij Rabobank ziet Fitch de druk op het huidige bedrijfsmodel toenemen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

13 aandelentips van één van de betere stock pickers

Beleggers zijn altijd op zoek naar de beste aandelentips. En hoewel grote partijen als Goldman Sachs het vaakst in the spotlights staan, zijn de betere stock pickers vaak elders te vinden: 13 stock picks van een structurele outperformer.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

85 rijksten bezitten samen meer dan halve wereldbevolking

De economische ongelijkheid neemt wereldwijd nog steeds toe. Zo heeft het rijkste 1 procent van de wereldbevolking, amper 85 mensen, evenveel vermogen als de 3,5 miljard armsten, of zowat de helft van de wereldbevolking. Dat blijkt uit cijfers die ngo Oxfam maandag publiceerde naar aanleiding van het Wereld Economisch Forum in Davos.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

COMEX goudvoorraden op laagste niveau ooit

De goudvoorraden op de COMEX zijn inmiddels teruggelopen tot een gevaarlijk laag niveau. Waar is al dat goud eigenlijk gebleven en wie gaat al die verdwenen goudvoorraad weer aanzuiveren?

Bron: stopdebankiers.nl
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

Kwestie van tijd is dat de “gewone” burger geen geld meer heeft

De tegenwoordige regeringen leiden haar bestaan temidden van een door ons zedeloos gemaakte maatschappij, die zelfs de macht van God loochent en waar de vlam van de anarchie uitslaat. Onze vorst moet daarom voor alles dit verterende vuur blussen en tot dit doel de huidige samenleving, zij het ook door verdrinking in eigen bloed, opheffen om haar dan in de gedaante van een goed georganiseerd leger weer te laten opstaan, die elke het staatslichaam bedreigende besmetting bewust zal bestrijden.