Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 2346 tot 2350
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 10 februari 2017

Apple CEO Tim Cook: ‘Werk niet voor geld, daar word je niet gelukkig van’

Aan de Schotse Universiteit van Glasgow gaf Apple CEO Tim Cook een opmerkelijke speech. Hij raadt de studenten aan om niet voor het geld te gaan werken, daar word je namelijk niet gelukkig van. Volgens Cook moet je je eigen passie volgen. Hoewel er veel waarheid steekt in zijn advies, werd het toch met de nodige argwaan onthaald.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 10 februari 2017

Duitse Bundesbank beëindigt repatriëring goudvoorraad 3 jaar eerder dan voorzien

Eind 2012 kondigde de Duitse centrale bank, onder druk van de publieke opinie en de Duitse Rechtbank der Auditeurs, aan dat ze de helft van hun goudvoorraad in eigen land wilde huisvesten tegen 2020. Uit recente cijfers blijkt dat de Bundesbank reeds 3 jaar eerder klaar is dan voorzien, enkel uit Parijs dient nog wat goud naar Duitsland te vertrekken.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 10 februari 2017

Onzekerheid en twijfel

Handelsbeperkingen wereldwijd en Donald Trump zorgen volgens marco-econoom Kees de Kort voor onzekerheid en twijfel, waardoor er minder geïnvesteerd wordt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 10 februari 2017

Chinese goudvoorraad blijft aangroeien

De buitenlandse muntreserves van China daalden in januari sterker dan verwacht waarbij het niveau van 3 biljoen USD niet meer werd gehaald. Dit voor het eerste in zes jaar, dit ondanks de pogingen van de overheid om het wegvloeien van buitenlandse deviezen te beperken.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 10 februari 2017

'Eurozone en IMF bereiken gezamenlijk standpunt over Griekenland'

De eurolanden zijn met het Internationaal Monetair Fonds (IMF) een gezamenlijk standpunt overeengekomen om aan Griekenland te presenteren.

Dit meldt persbureau Reuters op basis van een anonieme beleidsmaker. Hij voegt toe dat het nog onduidelijk is of Athene de voorstellen zal accepteren.