EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23451 tot 23455
Geplaatst op: vrijdag 7 maart 2014

Man uit Japan ontkent bedenker bitcoin te zijn

Dorian Prentice Satoshi Nakamoto, de man die volgens het Amerikaanse blad Newsweek de bedenker is van de bitcoin, ontkent dat hij iets met de digitale munt heeft te maken. Hij zegt dit in een uitgebreid exclusief interview met persbureau AP.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 7 maart 2014

Nederland legt beslag op honderden Oekraïense miljoenen

UPDATE Justitie in Nederland heeft gisteren beslag gelegd op "meerdere honderden miljoenen" aan verdachte Oekraïense tegoeden. Dat zei minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën gisteren in het televisieprogramma Pauw & Witteman.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 7 maart 2014

De Economische Oorlog

Is Russia bluffing, or is the world as we know it about to change for ever?

Is Russia bluffing, or is the world as we know it about to change for ever?

On Tuesday Reuters reported that a Kremlin aid Sergei Glazyev had announced that if the U.S. were to impose sanctions on Russia Moscow may drop the dollar as a reserve currency and refuse to pay off any loans to U.S. banks saying that Moscow could recommend that all holders of U.S. treasuries sell them if Washington freezes the U.S. accounts of Russian businesses and individuals.

Lees verder op scgnews.com
Geplaatst op: donderdag 6 maart 2014

Tot nu toe hooguit slechts één (voorlopige) winnaar in Oekraïne: Het IMF

Of eigenlijk: De belangen die schuil gaan achter het IMF. Dus niet mevrouw Lagarde, die als ‘gezicht’ van die organisatie met één slim opgezet ‘complot’ binnen de kortste keren uit beeld is als ze voor zichzelf zou gaan denken. Dat hebben we al gezien toen Strauss-Kahn, haar voorganger op die plek, plannen naar buiten bracht voor een periode na de onvermijdelijke val van de Dollar. 

Lees verder op stopdebankiers.nl
Geplaatst op: donderdag 6 maart 2014

Dit is de uitvinder van Bitcoin

Het mysterie van wie nu eigenlijk de uitvinder van Bitcoin is, lijkt opgelost. De man is gevonden door Newsweek, en zijn foto circuleert al rond op internet. Zijn naam is Satoshi Nakamoto en zijn foto ziet u hierboven.

Newsweek heeft de primeur: het gezicht achter Bitcoin, eindelijk. Satoshi Nakamoto, een 64 jarige man van Japans/Amerikaanse komaf, wonend in Temple City Californië. Zijn loopbaan is deels in nevelen gehuld: hij heeft voor grote bedrijven gewerkt zoals Hughes Aircraft en bij tal van andere grote bedrijven en bij het militaire apparaat van de VS. Veelal banen met het stempel ‘classified.’

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs