EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
61
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23451 tot 23455 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 15 april 2014

Meeste waarnemers zijn negatief over de olieprijs

Wat er zich momenteel afspeelt op de oliemarkt is niet helemaal duidelijk. Er zijn redelijk grote bewegingen gesignaleerd, maar uiteindelijk spelen die zich allemaal op een relatief beperkt speelveld af. Het blijkt echter buitengewoon moeilijk om de bewegingen in de olieprijs op wat langere termijn te voorspellen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 15 april 2014

Bankenunie definitief gelanceerd na goedkeuring door Europees Parlement

Het Europees Parlement heeft vandaag het licht op groen gezet voor de laatste onderdelen van de bankenunie. Het systeem moet ervoor zorgen dat het niet langer de belastingbetaler is die moet bijspringen als banken in de problemen komen, maar de sector zelf.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 15 april 2014

Chinese goudmarkt zal blijven groeien

De World Gold Council schrijft dat de Chinese goudmarkt de komende jaren zal blijven groeien. Een steeds grotere middenklasse zal de vraag naar gouden sieraden en beleggingsgoud verder opdrijven. Lees de samenvatting van het 64 pagina's tellende rapport op Marketupdate.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 april 2014

Duitsers starten met gasleveringen aan Oekraïne

Het Duitse RWE is dinsdag als eerste Europese energieleverancier gestart met gas te leveren aan Oekraïne. Rusland verhoogde eerder zeer fors de prijs van het gas dat het aan Oekraïne verkoopt.

Het Duitse RWE is dinsdag als eerste Europese energieleverancier gestart met gas te leveren aan Oekraïne. Rusland verhoogde eerder zeer fors de prijs van het gas dat het aan Oekraïne verkoopt.

RWE had al een raamovereenkomst met het Oekraïense Naftogaz waarin gasleveringen mogelijk zijn, tot 10 miljard kubieke meter per jaar. Het gas wordt verpatst aan de Europese groothandelsprijzen, inclusief transportkosten in Oekraïne. De brandstof wordt met pijpleidingen over Polen geleverd, aldus RWE.

Lees verder op standaard.be
Geplaatst op: dinsdag 15 april 2014

Bouwvakkers op Brusselse werf krijgen 3,40 euro per uur

Bij een controleactie op een bouwwerf aan het Brusselse Noordstation heeft de arbeidsinspectie vijftien Portugese bouwvakkers aangetroffen die door hun Portugese werkgever slechts 3,40 euro per uur werden betaald, meer dan tien euro onder het Belgische minimumbarema. De werknemers hadden in Portugal ook al klacht neergelegd wegens het niet betalen van het loon. De Belgische en Portugese inspecties handelen de klacht verder af, blijkt uit een mededeling van minister van Werk Monica De Coninck (sp.a).

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs