EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23456 tot 23460 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 16 april 2014

When we reported last month that in a shocking twist, "Belgium" holdings of Treasurys had soared by a massive amount in the past three months, making the tiny country the third largest holder of US paper, our Belgian readers took offsense alleging it is impossible that Belgium itself could be buying all this paper, explaining it was all Euroclear. Well, yes: we know and noted that, which is why those same readers probably should have actually read the part in the post which said: "our question is: just who is Belgium being used as a front for?

Recall that for years, the "UK" line item on TIC data was simply offshore accounts transaction on behalf of China. Of course, since China hasn't added any net US paper holdings in the past year, the UK, and China, are both irrelevant in the grand scheme of things. "

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: dinsdag 15 april 2014

Goud geeft – ondanks de verkoopgolf – een geheim koopsignaal

Goud onderging in de voorbije jaren een moeilijke periode, met een zware klap in 2013. Ook dit jaar is het prijsverloop van goud alles behalve soepel. Zo incasseerde goud vandaag opnieuw een klap van meer dan 30 dollar per ounce.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 15 april 2014

Gartman: dit hebben we nog nooit gezien bij het goud

Dennis Gartman, uitgever van The Gartman Letter, is iemand die in Amerika over alles en nog wat zijn zegje moet doen. Vooral het goud draagt de bijzondere aandacht van Gartman weg. Hij was een goud bull pur sang toen vorig jaar de goudprijs plots een steile duik in de diepte nam.

Gartman gaf eerlijk toe dat die prijsval hem volledig verraste. De goudprijs viel terug onder het niveau van 1,400 dollar in reactie op berichten dat Cyprus zou gedwongen worden om een deel van de goudvoorraden te kopen om het bail out plan voor het land te helpen financieren. Een gerucht dat volledig uit de lucht bleek te zijn gegrepen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 15 april 2014

Financiële stabiliteit

Tijdens het voorjaarsoverleg tussen het IMF en de Wereldbank was het thema ‘Managing the Transition to Normality – Implications for Fiscal Policy’. Centraal daarin stond de vraag of het huidige “onconventionele” beleid diende te worden voortgezet. Het zal niet verbazen dat het “rijkelijk laten vloeien van de drank” met een stemverhouding van 67 tegen 33 de voorkeur genoot. Zie hier een verkort verslag van de discussie tussen voorzitter Evans en Willem Buiter.

Onder leiding van Federal Reserve Bank of Chicago president Evans ontaardde deze discussie echter al ras in een aanklacht jegens het huidige Amerikaanse monetaire beleid. Het was  Citigroup’s hoofdeconoom Willem Buiter – intussen niet onbekend – die het voortouw nam en zich scherp afzette tegen het Fed beleid dat hij als uiterst risicovol zag zonder meer soelaas te bieden dan een voortkwakkelende economie alsmede een verder toenemende staatsschuld. Of Citigroup met zijn uitspraken gelukkig was, kan worden betwijfeld.

Lees verder op edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 april 2014

Column Kees de Kort | 2013 rampjaar voor UWV

Het nieuws van het UWV-front lijkt een beetje ondergesneeuwd door ander nieuws. En daar brengt BNR's Kees de Kort graag verandering in.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs