EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
61
kliks
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
35
kliks
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23461 tot 23465 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 2 april 2014

Vietnam beperkt transporten van goud aan de grens

In Vietnam is het met ingang van 15 mei niet meer toegestaan om privé met goud het land binnen te komen of te verlaten, tenzij er sprake is van immigratie of emigratie. Voorheen was het nog mogelijk maximaal 1 kilogram goud te importeren, mits dat bij de douane werd aangegeven. Export van goud was ook mogelijk tot 1 kilogram per keer, maar alleen met een licentie van de Vietnamese centrale bank.

Lees verder op
Geplaatst op: woensdag 2 april 2014

Column Kees de Kort | Ruzie

Frankrijk en Italië willen meer investeren in hun economie en mikken daarom op meer bestedingsruimte vanuit Brussel. "Geen nieuw verhaal: dat 3 procent tekort-verhaal is een Europese regel waar men zich al vaker niet aan heeft gehouden", zegt BNR's Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 2 april 2014

De klok tikt voor een massale verschuiving van het globale monetaire beleid

De Amerikaanse dollar is al decennia lang de globale reservemunt. Dit zorgde er voor dat tientallen jaren lang dollars verspreid werden over heel de wereld. De vraag die niemand stelt is "Wat gaat er met al die dollar gebeuren als er een andere globale munt op het toneel verschijnt?" - komen al die dollars dan terug naar de Verenigde Staten en welke impact gaat dat hebben?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 2 april 2014

Rogers blijft geloven in Rusland

Jim Rogers is een tegendraads belegger pur sang. Als het bloed door de straten vloeit en niemand er iets van moet hebben, staat Jim Rogers klaar om te kopen. Een tijdje geleden lieten we weten dat de Russische overheid mogelijk meer dan 60 % van de Russische aandelenmarkt controleert. Dit is een mogelijk struikelblok om niet te investeren in Rusland, maar Jim Rogers trekt zich daar niets van aan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 2 april 2014

Rusland investeert miljarden in ontwikkeling van de Krim

Rusland gaat voor tenminste €5 miljard investeren in de ontwikkeling van de Krim. De investeringen hebben vooral betrekking op de ontwikkeling van de infrastructuur, zoals wegen, spoorlijnen, havens en vliegvelden. Daarnaast worden lonen en pensioenen voor de lokale bevolking verhoogd tot Russisch niveau.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs