Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 23461 tot 23465
Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 18 januari 2014

Nederlandse fiscus breekt zich het hoofd over bitcoin

De eerste paar jaar leek de virtuele munt een speeltje voor computerexperts, maar sinds de waarde vorig jaar ongeveer 80 keer over de kop ging, kan bitcoin een serieuze bron van vermogen vormen. De Nederlandse Belastingdienst breekt zich daarom het hoofd over wat ze aan moet met de bitcoin. Dat meldt de krant De Telegraaf.

Bron: z24.nl
Geplaatst: zaterdag 18 januari 2014

Sparen en beleggen: wat roomt de fiscus af over 2013?

Een mooi jaar voor aandelenbeleggers, een mager jaar voor spaarders. 2013 is voorbij, maar binnenkort wil de Belastingdienst nog even afrekenen. Hoe ziet het plaatje er dan uit?

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 18 januari 2014

Borghouts heeft spijt van aanblijven na Icesave-affaire

"Het was goed geweest als ik was afgetreden. Ik heb er spijt van dat ik toen niet meteen dat democratische gebaar heb gemaakt." Dat zegt voormalig commissaris van de Koningin in Noord-Holland Harry Borghouts.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 18 januari 2014

'Top SNS Reaal hield informatie achter'

De raad van bestuur van SNS Reaal heeft de raad van commissarissen onvolledig geïnformeerd bij de overname van Bouwfonds Property Finance in 2006. 

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 18 januari 2014

Belgen hebben 60 miljard verborgen in Zwitserland

De niet aangegeven activa van Belgische klanten in Zwitserland zouden zeker oplopen tot 60 miljard euro. Dat schrijft L'Echo vandaag op basis van berekeningen van Gabriel Zucman, professor aan de London School of Economics. Hij baseert zich op cijfers van de Zwitserse nationale bank.