EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23461 tot 23465 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 20 mei 2014

'Gulden kan weer terug'

Nederland kan net zo goed de gulden weer terugnemen, nu duidelijk is dat de voordelen van de euro eigenlijk nauwelijks meetbaar zijn.

Nederland kan net zo goed de gulden weer terugnemen, nu duidelijk is dat de voordelen van de euro eigenlijk nauwelijks meetbaar zijn.

Dat blijkt uit een uitgebreide steekproef onder bezoekers van DFT, de grootste financiële nieuwssite van Nederland. Liefst tweederde van de ruim 8200 ondervraagden geeft daarin aan de euro weer te willen inruilen voor de gulden.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 mei 2014

Nouriel Roubini waarschuwt voor China

Daarnaast ziet Nouriel Roubini de grootste bedreiging op dit moment in China. Het land is er zelf heilig van overtuigd dat het groeidoel gehaald gaat worden, maar Nouriel Roubini verwacht dat in de huidige omstandigheden niet. De Chinese centrale bank zal hier noodgedwongen bij moeten helpen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 20 mei 2014

Handel met Oost-Europa zorgt voor banen

Het toenemende handelsverkeer tussen Oost- en West-Europa heeft Nederland in de periode 1995 tot 2012 120.000 banen opgeleverd. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 19 mei 2014

BRICS steunen Russische inval in de Krim

Mogelijk bevinden we ons op een keerpunt in de wereldgeschiedenis, een ommekeer die ook grote gevolgen kan hebben voor investeerders in aandelen. Het tijdperk van de Amerikaanse overheersing lijkt namelijk achter de rug te zijn en dat kan ook gevolgen hebben voor de Amerikaanse economie en de Amerikaanse beurzen.

Wat is er aan de hand? Er lijkt een nieuw tijdperk te zijn aangebroken: de BRICS steunen unaniem de Russische inval in de Krim, natuurlijk zeer tot ongenoegen van de Amerikaanse president Barack Obama en diens bondgenoten. Zijn slagkracht om de Russen aan te pakken is een heel stuk kleiner geworden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 19 mei 2014

Dit is het briljante plan van Estland om explosief te groeien

Binnen een paar jaar kun je digitaal de Estse nationaliteit aanvragen, ook al ben je nog nooit in het land geweest. Zo moet het makkelijker worden voor ondernemers om een bedrijf te beginnen in Estland, en dus in de Europese Unie.

Estland loopt voorop wat betreft digitale ontwikkelingen. Sinds 2005 kunnen Esten bijvoorbeeld via internet stemmen bij verkiezingen. Niet voor niets heeft het land als bijnaam E-stonia, waar de ‘e’ voor elektronisch staat.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs