EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
36
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23466 tot 23470
Geplaatst op: maandag 24 februari 2014

Troïka en Griekse leiders katapulteerden Griekenland de Derde Wereld in

Medische experts van de universiteiten van Oxford, Cambridge en de London School of Hygiene and Tropical Medicine (LSHTM) publiceren een voor de troïka van IMF, EU en ECB vernietigend rapport in het vakblad The Lancet over de gevolgen van de besparingen in de Griekse gezondheidszorg.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 24 februari 2014

Dit is hoe centrale banken de goudprijs onderdrukken

Bron Suchecki van de Perth Mint legt uit hoe de centrale banken er in slagen om de goudprijs te onderdrukken. Het onderdrukken van de goudprijs gaat al decennia lang mee. Centrale banken en overheden kunnen niet verdragen dat de goudprijs te hard stijgt. De goudprijs is een barometer voor de gezondheid van het fiat geld systeem, een te hoge goudprijs geeft aan dat er problemen zijn met het fiat geld systeem en dat moet te allen tijde vermeden worden om het publiek te sussen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 24 februari 2014

Goudmijnaandelen: Tijdelijke opstoot of nieuwe rally?

De goudmijnaandelen hebben er na een desastreus 2013 eindelijk een paar fantastische eerste weken van 2014 opzitten. Op enkele weken tijd werd 1/3 van de verliezen van vorig jaar al goedgemaakt. Nu is uiteraard de vraag: is dit slechts een tijdelijke opstoot of staan we aan het begin van een nieuwe periode?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 24 februari 2014

Spanje exporteert zich een weg uit de 'intensive care'

Spanje heeft in 2013 alle records geklopt inzake de uitvoer van goederen en diensten. In totaal nam de uitvoer in 2013 met 5,4% toe. Ter vergelijking: de export van het VK nam met 1% toe, de Italiaanse (-0,1%) en Duitse export (-0,2%) stagneerde, terwijl de Franse uitvoer met 1,6% daalde. In dezelfde tijdsspanne nam de Spaanse import met 1,4% af. Dat was geen record want een jaar eerder was dat nog 2,8% minder, wat wijst op een toename van de binnenlandse vraag.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 24 februari 2014

Goud schiet uit de startblokken!

Wakker worden! De week begint sterk voor goud. De goudprijs gaat deze ochtend vlot hoger, met een sprong van meer dan 15 USD/ounce tot boven 1330 USD/ounce.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs