Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 23466 tot 23470
Bron: coinspectator.com
Geplaatst: dinsdag 7 januari 2014

Bitcoin in India weer OK

Following a press conference organised by Bitcoins Alliance India, Unocoin,  one of the largest Bitcoin exchanges in India has been given the green light allowing users to continue accessing their accounts as of today (6th of January 2014) with regular trading commencing on the 8th January.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 7 januari 2014

Angst voor hyperinflatie neemt steeds verder af

De angst voor hyperinflatie is de laatste twee decennia steeds verder afgenomen, ondanks de enorme schuldenexpansie van deze periode en de monetaire verruiming door centrale banken van de laatste jaren. Marketupdate deed onderzoek en kwam tot de conclusie dat het thema hyperinflatie aan het begin van de jaren '90 een groter issue was dan nu!

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 7 januari 2014

Nieuwe crypto-valuta vernoemd naar Kanye West

Er verschijnt binnenkort een nieuwe alternatieve crypto-currency die vernoemd is naar rapper Kanye West. De munt is volgens de makers bestemd voor de massa, maar wat dat inhoudt blijft onduidelijk. Het wordt steeds makkelijker om alternatieve munten op de markt te brengen, met als gevolg een wildgroei aan altcoins.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 7 januari 2014

Spaanse economie accelereert, en hoe!

De Spaanse economie kruipt niet uit het dal, maar schiet daar uit in een indrukwekkend tempo. De dienstensector veert krachtig op en het economisch plaatje verbetert duidelijk.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 7 januari 2014

De bull raakt wat oververmoeid

De bull market gaat inmiddels zijn zesde jaar in. Dergelijke lange periodes zijn niet uniek, maar wel zeldzaam. Experts zien maximaal 6 procent upside voor Wall Street in 2014.