Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 23466 tot 23470
Bron: bitcoinkoers.org
Geplaatst: zondag 19 januari 2014

De ECHTE waarde van Bitcoin

Het grote bitcoin-misverstand: Niet de valuta, maar het onderliggende platform is revolutionair. Lees op marketingfacts.nl

Waardering van Bitcoin als vervanging van producten / diensten in drie markten:

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 19 januari 2014

Over geld lenen en het kapitalisme

Eén van de vele reacties op Biflatie sprong er wat mij betreft de laatste tijd uit. Bertus schreef 16 januari in een reactie op dit artikel:

De mensen die het geld lenen, zijn in principe net zo schuldig als het geldsysteem die het uitleent. Het grootste deel van de volwassenen zijn net als kinderen,ze kunnen niet wachten tot ze iets verantwoord kunnen aanschaffen. Kocht je een huis in 1970,was het ok, kocht je hem in 2004, dan ben je de sjaak. Het financiële systeem weet dat de werkende klasse hebberig is en z’n vergaarde hebbedingen ook graag aan z’n omgeving wil tonen. In het kapitalistische systeem, moet je goed kunnen inschatten waar het op dat moment tijd voor is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 19 januari 2014
Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 18 januari 2014

Dertigduizend mensen op straat in Berlijn voor een groenere landbouw

Zo'n 30.000 mensen zijn op straat gekomen in Berlijn voor een landbouw die meer rekening houdt met het milieu en tegen het vrijhandelsakkoord tussen de Verenigde Staten en de EU dat in onderhandeling is. Volgens de deelnemers zal een dergelijk akkoord nadelig uitvallen voor de Europese landbouwers en consumenten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 18 januari 2014

Gratis beurstips van Beurs.com

Beurs.com geeft steeds verschillende gratis tips om je portefeuille te beheren. Dit is een niet te missen schat aan waardevolle, gratis informatie voor iedere belegger. We hebben in het verleden al enkele succesverhalen gekend op basis van een gratis analyse. Nader onderzoek is aan te raden, maar deze gratis info is alvast een fantastisch en niet te missen beginpunt.