EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23471 tot 23475 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 28 april 2014

Oekraïne duwt goud boven $ 1300 per ounce

De escalaties van de spanningen tussen de Oekraïne en Rusland en een afname van de US-dollar genoteerde aandelen hebben de goudprijs voor het eerst sinds meer dan een week weer tot boven de $ 1300 per ounce gebracht. Er worden in de VS en in de Europese Unie nagedacht over sancties tegen bedrijven en personen die dicht bij de Russische president Poetin staan.

[...]

Lees verder op TOV Hazel
Geplaatst op: maandag 28 april 2014

CBS: 1,4 miljoen huishoudens 'onder water'

Ruim 1,4 miljoen huishoudens hadden begin 2013 een fiscale hypotheekschuld die hoger was dan de waarde van de eigen woning. Een jaar eerder waren dit er nog 1,1 miljoen. Sinds het begin van de economische crisis eind 2008 is het aandeel huiseigenaren met onderwaarde bijna verdriedubbeld. Dit blijkt uit cijfers van het CBS.

Lees verder op nvm.nl
Geplaatst op: maandag 28 april 2014

Europa wil geen zware sancties opleggen tegen Rusland?

De handelsbetrekkingen tussen Rusland en Europa maken het moeilijk strenge sancties op te leggen. Gazprom, maar ook diverse Europese olie- en gasleveranciers waarschuwen Europa voor de schadelijke gevolgen van te zware sancties tegen Rusland.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 28 april 2014

China importeerde in maart 80,6 ton goud

China heeft in maart 80,6 ton goud geïmporteerd, zo blijkt uit cijfers die vandaag bekend werden gemaakt door het Hong Kong Census and Statistics Department. Chinezen kochten in maart iets minder goud. Ook daalde de premie op goud aan de Shanghai Gold Exchange.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 28 april 2014

Column Kees de Kort | De rapen zijn gaar door het fusiegeweld

Er lijkt geen einde te komen aan de fusiegolf waar de miljarden over de tafel vliegen. Maar de fusies die nu plaatsvinden zijn enkel van bedrijven die bang zijn om achter de feiten aan te lopen, zegt BNR’s Kees de Kort: "Denk eens wat beter na."

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs