Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 23476 tot 23480
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 6 januari 2014

We staan heel dicht bij de afgrond

Volgens Doug Casey van Casey Research staan we momenteel zeer dicht bij de afgrond. De crisis die begon in 2007 kan je vergelijken met een gigantische orkaan die over de wereld raasde in 2008 en 2009. Nu zitten we in het oog van de storm waar alles windstil is, maar we naderen de andere kant van de storm - zo staat op Bull Market Thinking.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 6 januari 2014

Jim Cramer’s aandelentips verslaan moeiteloos Wall Street’s performance

Jim Cramer, loud mouth, belegger én entertainer. De Mad Money show boordevol tips heeft beleggers het afgelopen jaar een fraai rendement opgeleverd. Wat tipte hij zoal?

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: maandag 6 januari 2014

'Bestrijden oorzaak eurocrisis gaat nog jaren duren' - Economie - VK

De crisis in de eurozone wordt misschien minder zichtbaar, maar is nog lang niet achter de rug. Dat stelt de president van de Duitse centrale bank, Jens Weidmann, in een gisteren gepubliceerd interview met het Duitse tijdschrift Wirtschaftswoche.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: maandag 6 januari 2014

Flashcrash in goud!

Vandaag zakte de goudprijs plotseling weg van $1.247 naar $1.215 per troy ounce, een daling van 2,56%. Vrijwel direct daarna kwam de computerhandel in goud weer tot bedaren en werd de prijsdaling vrijwel volledig ongedaan gemaakt. Het zijn dit soort merkwaardige prijsbewegingen in de markt die de geruchten over manipulatie voeden...

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 6 januari 2014

Huizenprijzen Verenigd Koninkrijk stijgen met £1.131 per maand

De huizenprijzen in het Verenigd Koninkrijk zijn in 2013 met 8,4% gestegen, omgerekend is dat een waardestijging van £1.131 per maand! U snapt wel waarom het herstel van de Britse economie zoveel beter lijkt te gaan dan in ons land. Waarom zou je nog geld opzij zetten voor later als je huis steeds meer waard wordt?