EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23476 tot 23480 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 11 april 2014

Armoede in Spanje raakt ook kinderen

Spanje heeft in de Europese Unie de hoogste armoede onder kinderen na Roemenië. Bijna een derde van de kinderen leeft in gezinnen met een inkomen onder de armoedegrens.

Lees verder op ipsnews.be
Geplaatst op: vrijdag 11 april 2014

Column Kees de Kort | Alleen maar belangstelling voor huizenverkopers

Waarom draait het op de huizenmarkt toch zo om prijsstijgingen?, vraagt BNR’s Kees de Kort zich af. “Voor de koper is het echt beter als de prijzen dalen.”

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 april 2014

Wat wil Poetin werkelijk?

Op 16 maart jl. stemde de overwegend Russische bevolking van de Krim voor de afscheiding van de Krim en voor aansluiting bij Rusland. Daarmee was de annexatie nagenoeg een feit en sindsdien heeft president Poetin de aandacht naar het Oosten van Oekraïne verlegd. Ook daar wonen veel Russen, die weinig moeten hebben van het huidige regime in Kiev en die graag de banden met het oude moederland weer willen versterken.

Al ten tijde van de cisis rond de Krim begon Poetin de nieuwe regering in Kiev de duimschroeven aan te draaien. Rusland verzamelde een grote troepenmacht van 40 000 soldaten aan de oostgrens van Oekraïne. Het ging zogenaamd om een oefening die al tevoren was gepland, maar er ging in ieder geval een grote dreiging vanuit. Volgens de Amerikaanse generaal Breedlove was Rusland twee weken geleden al in staat om elk moment Oekraïne binnen te vallen.

Lees verder op dekritischebelegger.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 april 2014

Spanning tussen Rusland en VS loopt op

Vladimir Poetin waarschuwt dat Russische gasleveringen naar Europa kunnen worden verstoord wanneer er geen oplossing komt over de schuld van $2,2 miljard die Oekraïne heeft aan Rusland. Poetin heeft een brief naar 18 Europese landen gestuurd waarin staat dat zijn geduld opraakt en dat er een oplossing dient te komen.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 april 2014

Doodstraf voor bankiers in Vietnam

In Vietnam hebben een twee bankiers voor het verduisteren van ongeveer $25 miljoen de doodstraf gekregen. Een derde bankier kreeg de doodstraf voor een zwendel van $93 miljoen. Doodstraffen voor economische delicten worden door de Verenigde Naties afgezworen, maar in Vietnam en China wordt de zwaarste straf nog wel gebruikt voor dit type witte boorden criminaliteit.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs