EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23481 tot 23485
Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2014

Spanje verlaagt inkomstenbelasting

De belasting gaat omlaag voor zo'n 12 miljoen werknemers met lage en middeninkomens, terwijl er tot een jaarsalaris van 12.000 euro helemaal geen belasting hoeft te worden betaald. Die grens is ruim twee keer hoger dan de maximale vrijstelling die nu geldt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2014

Polen en Roemenië stijgen met stip

Welke landen hebben in het afgelopen decennium de grootste vooruitgang geboekt op zowel economisch als sociaal vlak? Het zal sommigen misschien verbazen, maar Polen en Roemenië stijgen met stip in de ‘development index’. Beide landen zijn aan een sterke opmars bezig, eentje die nog een veel verder kan reiken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2014

In de duurste stad ter wereld kost een brood 6,5 euro

Zurich, dat vorig jaar nog bovenaan stond, is van de eerste plaats verdreven door de Japanse hoofdstad Tokio. Niet verwonderlijk, want in de 30 jaar dat de EIU deze rangschikking opstelt, stond Tokio ruim 20 keer op plaats één. Sinds 1992 is dat slechts zes keer niet het geval geweest. Enkel Parijs, Oslo en Zurich waren in de periode ook wel eens de duurste stad ter wereld.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2014

De Chinese bubbel is aan het barsten

China was de baken van de globale economie de laatste jaren. Met de vertraging in Europa en de Verenigde Staten was de groei van 7 % in China een sterke helpende hand voor de globale economie. De meeste beleggers stappen zomaar mee in het groeiverhaal van China, maar zijn de cijfers wel echt?

Volgens James Rickards zijn er indicaties dat de bureaucraten de Chinese groeicijfers manipuleren om de Chinese overheid tevreden te houden. Het groeimodel van China zit ook verkeerd in elkaar. Groei van het bbp bestaat uit: consumptie, investeringen, overheidsuitgaven en netto export. In een gezonde economie groeien alle elementen ongeveer even sterk, maar niet in China.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2014

Column Kees de Kort | Meevallers: de economie, tegenvallers: het weer

De Chicago Fed National Activity Index is misschien wel de favoriete index van Kees de Kort. Wat daaruit naar voren kwam was voor De Kort geen verrassing. “Die ging natuurlijk omlaag.”

Lees verder op BNR.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs