EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
24
kliks
20
kliks
14
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23481 tot 23485 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 10 april 2014

Zo hard stijgt de huizenprijs in uw regio

Huizenprijzen beginnen het jaar goed. In het eerste kwartaal werden koopwoning eindelijk weer voor een hogere prijs verkocht dan een jaar eerder. Maar niet in elke regio ontwikkelden huizenprijzen zich zo positief. Kijk hier hoe hard de huizenprijs in uw regio stegen of daalden.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: donderdag 10 april 2014

Griekenland keert terug op de kapitaalmarkt

De Europese schuldencrisis is volledig naar de achtergrond verdwenen. De rente op Spaanse en Portugese staatsobligaties staat weer uitzonderlijk laag en vandaag kan zelfs Griekenland weer geld ophalen bij beleggers. Is er dan helemaal geen crisis geweest?

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 10 april 2014

Afrika wordt graanschuur van de wereld

Dat Afrika de landbouwproductie verdrievoudigt is een reële optie. Daarmee is de honger in de wereld meteen opgelost.

Dat Afrika de landbouwproductie verdrievoudigt is een reële optie. Daarmee is de honger in de wereld meteen opgelost.

De Afrikaanse graanproductie ligt gemiddeld op 1,3 ton per hectare. Een productieverhoging tot 4 ton is volgens professor Pablo Tittonell hem goed te doen. “Daarmee is de honger meteen opgelost.”

Lees verder op farmingafrica.net
Geplaatst op: donderdag 10 april 2014

Rusland zet miljarden op Belgische rekeningen

Rusland heeft een deel van zijn Amerikaanse activa ondergebracht in België. Daarmee kunnen de Russen een eventueel Amerikaanse embargo omzeilen, zo schrijft de zakenkrant L'Echo vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 9 april 2014

De Nieuwe Armoede

Er zijn mensen die vinden dat de discussie over armoede in een welvaartsstaat, zoals ons groene polderlandje, hier niet op z’n plaats is. Er zijn namelijk landen waar de armoede nog 1000 maal erger is. Waar de kinderen op straat sterven van honger en dorst. Waar landgenoten elkaar bestrijden vanwege de verschillende religie. Waar gebrek is aan allerlei gebruiksvriendelijke hulpmiddelen. Waar men om te overleven uren moet lopen naar de waterput met kruiken op hun hoofd. Dat is ‘Verweggistan’ en de ‘ver-van-mijn-bed-show’. Daar praten we niet over, daarvoor hebben we onze hulporganisaties. Nog altijd geven we gul aan Giro 555 bij grote natuurrampen met duizenden slachtoffers. Wij zouden niet moeten zeuren over onze binnenlandse conjunctuurproblemen, want wij hebben het helemaal niet slecht. In zekere zin is dat natuurlijk waar.

Lees verder op biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs