EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23496 tot 23500 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 19 mei 2014

Nieuwe achterstanden op hypotheek lopen fors op

[...]

We kunnen dus concluderen dat er in het vierde kwartaal van vorig jaar 18.000 mensen bij BKR nieuw geregistreerd werden met vier maanden achterstand, tegen 22.300 in het eerste kwartaal van dit jaar. Dat is een toename van bijna 24 procent! Hier was BKR bij het opstellen van haar bericht volledig van op de hoogte, echter schreef zij het als volgt op:

Lees verder op sargasso.nl
Geplaatst op: maandag 19 mei 2014

Waarom niet rijk leven en arm sterven?

Het boek Capital in the 21st century van de Franse econoom Thomas Piketty over toenemende ongelijkheid in de westerse wereld is een bestseller. De rijken in de westerse wereld worden steeds rijker. De zwoegende werknemers steeds armer.

Rijk, arm. Het zijn betrekkelijke begrippen, afhankelijk van het land waar je woont, maar een ding is duidelijk, exceptionele rijkdom wekt weerstand op. Wat is er nog de zin en de lol van om, in plaats van 25 miljoen euro, 25 miljard te bezitten?

Lees verder op citareg.nl
Geplaatst op: maandag 19 mei 2014

Steeds minder Europeanen hebben werk

Het aantal Europeanen op arbeidsactieve leeftijd dat werkt, blijft dalen. Dat blijkt uit de cijfers voor 2013 van Eurostat, de Europese statistische dienst. In 2008 waren meer dan 70 procent van de Europeanen tussen 20 en 64 jaar aan het werk. Na de crisis zakte dat tot 68,9 procent, in 2013 lag hun aandeel nog lager: op 68,3 procent. De doelstelling van 75 procent tegen 2020 lijkt hiermee steeds verder weg.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 19 mei 2014

Geen economisch herstel in Spanje en Italië

In Spanje en Italië merkt de bevolking weinig van het economische herstel, want de banken zien het percentage slechte leningen gestaag toenemen. In Spanje wordt 13,4% van alle uitstaande kredieten aan particulieren bestempeld als 'bad loan'. In Italië is dat 9,9%. Ondertussen kunnen de overheden van beide landen tegen extreem lage rente lenen...

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 19 mei 2014

India maakt importeren goud en zilver nog duurder

India verhoogt opnieuw de invoerheffing op goud en zilver in een poging de import van edelmetalen te ontmoedigen. Het land heeft een chronisch tekort op haar betalingsbalans, omdat de bevolking spaargeld stelselmatig omzet naar goud. Dat goud moet geïmporteerd worden en dat onderdrukt de waarde van de roepie.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs