EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23496 tot 23500 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 19 maart 2014

Is de economie helemaal zot geworden?

De economie lijkt er sinds het uitbreken van de grote crisis in 2008 tureluurs van te worden dat de situatie allesbehalve normaal is. Dat weerspiegelt zich tegenwoordig ook in de koers van de euro.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 19 maart 2014

Soros: “De Eurozone zal het niet overleven”

Georges Soros is ongetwijfeld een van de beste beleggers allertijden. Volgens Soros is de financiële crisis in Europa bezworen, maar zitten we nu met een politieke crisis. Deze politieke crisis is veel erger dan de financiële crisis en Europa zal het mogelijk niet overleven - zo staat op Zerohedge.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 19 maart 2014

Is de Europese schuldencrisis officieel voorbij?

De troïka van EU, ECB en IMF hebben na talloze gesprekken met Griekenland een akkoord bereikt over een nieuwe uitbetaling uit de bestaande bailout. Het gaat om een tranche van 8 miljard euro waarvan het gros zal worden gebruikt om 9 miljard aan leningen die in mei op vervaldag komen af te lossen. 

Sommigen zien in deze transactie het officiële einde van de Europese schuldencrisis, die ruim 4 jaar geleden in... Griekenland begon.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 19 maart 2014

Sancties Rusland goed voor platina en palladium

Rusland lijkt zich helemaal niets aan te trekken van de sancties tegen het land. Sommige sancties kunnen zelfs goed uitdraaien voor Rusland. We zien al enkele jaren tekorten op de markt voor platina en palladium. De sancties tegen het land kunnen mogelijk een impact hebben op de productie van deze edelmetalen waardoor de tekorten nog zullen toenemen waardoor de prijs zal stijgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 19 maart 2014

Braziliaanse centrale bank houdt niet van halve maatregelen

De Braziliaanse economie verdiende terecht haar plaatsje bij de BRICs, de 4 groeilanden die in het afgelopen decennium een bovengemiddelde groei lieten optekenen. Maar ook dit Zuid-Amerikaans land is terechtgekomen in de turbulentie die de groeimarkten recent heeft geteisterd.

Eigenlijk zijn de problemen niet nieuw. De Braziliaanse minister van financiën Guido Mantegua waarschuwde al enkele jaren geleden voor de zogenaamde currency wars, de zogenaamde oorlogen die op de valutamarkten werden uitgevoerd. Een gevolg van die oorlogen was dat er veel geld naar landen als Brazilië vloeide.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs