EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 236 tot 240 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 14 juni 2018

De geldpers gaat weer uit, dit moet je weten

Het einde van het opkoopprogramma van de ECB is na ruim twee jaar eindelijk in zicht. Hoe zat het ook alweer?

Wat was het ook alweer?

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 14 juni 2018

Deze 25-jarige miljonair start elke dag met kaviaar

25 jaar oud is Emir Bahadir en hij zwemt nu al in het geld. Als erfgenaam van een rijke Turkse familie heeft hij zich intussen op de vastgoedmarkt in de Verenigde Staten gegooid. En de zaken gaan goed. Bahadir woont meestal in New York en behoort er intussen tot de jetset.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 14 juni 2018

Tot hoe ver kan de Bitcoin dalen?

Voor het eerst sinds relatief lange tijd werd de Bitcoin weer eens geconfronteerd met de nodige paniekbewegingen. Zondagavond was het raak toen bekend werd dat het Zuid-Koreaanse cryptoplatform (Coinrail) getroffen was door een hack. Als gevolg daarvan duikelde de Bitcoin onder de grens van 7.000 dollar. Moeten we vrezen voor een diepere daling?

Het jaar 2018 is voorlopig nog niet bepaald een gelukkig jaar voor de cryptobeleggers. Sinds het begin van dit jaar staan de koersen van de grootste cryptomunten al onder druk en de afgelopen dagen is die situatie alleen maar verder verslechterd. Steeds meer beleggers raken zich bewust van de risico’s die er gepaard gaan met een belegging in cryptocurrencies.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 14 juni 2018

Lagarde ziet wolken samenpakken boven de wereldeconomie

De risico's voor de wereldeconomie nemen toe naarmate de grote industriële landen met een handelsoorlog dreigen. Dat heeft Christine Lagarde, directeur van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), na een vergadering van de Groep van Zeven (G7) gezegd.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 13 juni 2018

Directeur WTO: 'De wereldeconomie is in gevaar'

Volgens Roberto Azevêdo is de wereldeconomie in gevaar. De directeur van wereldhandelsorganisatie WTO zegt dat er een wereldwijde handelsoorlog ophanden is, en roept op tot gezamenlijk ingrijpen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs