Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 236 tot 240
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 7 november 2017

Een gezonde spaarrekening? Minstens zes keer uw maandloon

Veel spaarders worstelen met de vraag hoeveel geld er minstens op de spaarrekening moet staan om onvoorziene kosten probleem op te vangen. Reken alvast op een minimum van zes keer uw maandloon, al zal de optimale buffer voor veel mensen nog hoger liggen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 7 november 2017

Nike houdt met Nederlandse belastingconstructies miljarden uit handen fiscus

Het Amerikaanse schoenen- en kledingconcern Nike ontwijkt voor miljarden dollars aan belasting door winsten weg te sluizen via Nederland. Ook andere Amerikaanse multinationals maken grif gebruik van deals met de Belastingdienst en gunstige ontduikingsregelingen, zo blijkt uit de Paradise Papers.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 7 november 2017

Elke miljardair wil nu bitcoin!

We hebben een interessant weekend achter de rug! Zaterdag werd de Arabische prins en miljardair Al-Waleed gearresteerd. Zondag werden de ‘Paradise Papers’ gepubliceerd, een zoveelste poging om wettelijke belastingontwijking in een slecht daglicht te plaatsen. Beide feiten zijn bijzonder goed nieuws voor bitcoin.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 7 november 2017

Trump vraagt Japanse autofabrikanten productie naar VS te verplaatsen

De Amerikaanse president Donald Trump, momenteel op staatsbezoek in Japan, heeft Japanse autoproducenten opgeroepen hun voertuigen in de Verenigde Staten te gaan bouwen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 7 november 2017

Wordt de Japanse stimulus weldra afgebouwd?

Geruststellende berichten vanuit Japan, Bank of Japan-gouverneur Haruhiko Kuroda zei maandag veel vertrouwen te hebben in de Japanse economische groei. Volgens hem neemt het momentum toe en stijgt de kans dat het inflatiecijfer de doelstelling van twee procent zal halen. Dat vooruitzicht komt meer dan overeen met de marktverwachtingen en vermindert de nood aan een soepel monetair beleid en zijn stimuleringsmaatregelen.