EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2351 tot 2355 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 3 oktober 2017

Nieuwe nachtmerrie voor Washington: Russen en Saoedi-Arabië zetten gemeenschappelijk investeringsplatform op het getouw

Riyadh staat bekend als de staart die met de Amerikaanse hond kwispelt. Riyadh en Washington zijn close en dat is een bron van heel wat woede en frustratie in voornamelijk de Arabische wereld, een wereld die geteisterd wordt door wahabitische terreur enerzijds en Amerikaans neoconservatisme anderzijds, die mekaar raken in de gevoelige Israëlpolitiek.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 3 oktober 2017

Venezuela gooit de laatste troef op tafel

Venezuela heeft zijn laatste troef om de economische crisis in het land te bezweren op tafel gegooid: het is begonnen met zijn rijke olievoorraden te verkopen in Chinese yuan, en niet meer in Amerikaanse dollar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 3 oktober 2017

China beveelt sluiting alle Noord-Koreaanse bedrijven

De Chinese overheid heeft alle Noord-Koreaanse bedrijven bevolen hun activiteiten in het land te beëindigen. Dat meldt het Franse persagentschap AFP. China komt daarmee haar verplichtingen na. Die maken deel uit van een reeks economische sancties die twee weken geleden in de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties werden goedgekeurd.Het Chinese Ministerie van Handel had toen gezegd dat Noord-Koreaanse bedrijven en joint-ventures 4 maanden de tijd kregen om hun zaken op te doeken.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 3 oktober 2017

114.200 landgenoten mogen zich dollarmiljonair noemen: "Ze worden steeds jonger"

114.200 Belgen hebben een vermogen van meer dan een miljoen dollar of bijna 850.000 euro, hun eerste woning niet meegeteld. Het gaat om een stijging van vijf procent ten opzichte van 2015. Wereldwijd is het aantal dollarmiljonairs opgelopen tot het record van 16,5 miljoen mensen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 3 oktober 2017

29-jarige self-made miljonair: ‘Een huis kopen is soms een bijzonder slecht idee’

Michael Katchen, een 29-jarige self-made miljonair, zegt dat veel jongeren per se een huis willen kopen. Maar dat is niet altijd een even goed idee. Je moet jezelf afvragen waarom en hoe je dat huis koopt. Is het waard om andere dingen op te offeren?

Veel jongeren werken hard om geld te sparen en een huis te kopen. Ze steken al hun geld in de voorafbetaling en de afbetaling van de lening, omdat het zo hoort. Ze willen met hun geld in de vastgoedmarkt omdat vastgoed een goede belegging is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs