Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 2351 tot 2355
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 10 maart 2017

Volgens legendarische belegger Bill Gross staan we vlak voor een nieuwe financiële crisis

Bill Gross is een van de meest succesvolle obligatiebeleggers uit de geschiedenis. Beleggers in obligaties worden aanzien als betere beleggers dan aandelenbeleggers. Bill Gross is dus een uitzonderlijk getalenteerd analist van de economie en de financiële markten. En hij voorspelt met een prachtige analogie dat een nieuwe financiële crisis ieder moment opnieuw kan ontstaan.

Wanneer Bill Gross spreekt, moet je luisteren. Hij heeft het vaak bij het rechte eind. In onderstaand verhaal maakt hij duidelijk hoe de financiële wereld vandaag werkt … en hoe dit systeem niet kan blijven bestaan.

Dit is zijn verhaal:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 10 maart 2017

Aandelenmarkten stijgen, maar insiders dumpen hun aandelen!

De kaarsjes op de feesttaart van de aandelenmarkten lijken nog lang niet gedoofd te zijn. Zo wisten de S&P 500 en de Dow Jones index vorige week nog nieuwe recordkoersen te laten optekenen. Ondanks het feit dat de markten de afgelopen weken goede zaken hebben gedaan, vertrouwen de meeste insiders het niet meer.

Een onderzoek van Vickers Weekly Insider maakt duidelijk dat de ‘grote jongens’ sinds de verkiezingsuitslag bezig zijn met het dumpen van aandelen. Het is dus duidelijk dat de insiders niet zoveel vertrouwen hebben in de kersverse president van de VS.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 9 maart 2017

Repsol ontdekt grootste olieveld in dertig jaar in Alaska

Het Spaanse olieconcern Repsol heeft een groot olieveld ontdekt in het noordelijke deel van Alaska, dat 1,2 miljard vaten (van 159 liter) aan winbare olie zou bevatten. Het gaat daarmee om het grootste olieveld dat is ontdekt op het Amerikaanse vasteland in dertig jaar.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 9 maart 2017

Olie: is het einde van de teerzanden in zicht?

Oliemaatschappij Royal Dutch Shell verkoopt bijna alle belangen die het heeft in Canadese teerzanden. In totaal gaat het over zo’n 7,25 miljard dollar aan transacties. De reden is niet ver te zoeken en werd in een persconferentie nog eens herhaald door CEO Ben van Beurden: “De winning van olie uit teerzand is een milieu-onvriendelijk en kostbaar procedé”. In Canada wordt 43,3% van de eindprijs van een vat olie geabsorbeerd door de productiekost. Ter vergelijking: in Indonesië en de VS (niet schalie-olie) is dat respectievelijk 34,9% en 24,5%.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 9 maart 2017

Self-made miljonair deelt zijn 9 beste adviezen om in zijn voetsporen te treden

Er is een gezegde ‘Wanneer je de slimste persoon in de kamer bent, zit je in de verkeerde kamer’. Met andere woorden, wil je rijk worden, moet je naar het advies luisteren dat de rijken je willen geven. Daniel Ally begon met niets (zelfs nog minder) maar groeide op enkele jaren uit tot een succesvolle miljonair.

Wat Daniel Ally heeft gedaan, kan iedereen. Met de juiste mentaliteit en doorzettingsvermogen is iedereen in staat om te bereiken wat op het eerste zicht onmogelijk lijkt. Niets is onmogelijk, vraag dat maar eens Neymar en Co. Onmogelijk is slechts een optie in jouw geest.

Dit zijn 9 adviezen die van Daniel Ally een self-made miljonair hebben gemaakt.