Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 2351 tot 2355
Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 13 februari 2017

'Onzekerheid lening Griekenland kan tot instabiliteit eurozone leiden'

Griekenland en de geldschieters moeten snel een overeenkomst sluiten over de lening aan het noodlijdende land. Als de onduidelijkheid nog lang aanblijft, kan dit tot "instabiliteit van de eurozone" leiden.

Dat zegt Valdis Dombrovskis, de tweede man binnen de Europese Commissie, zondag in de Duitse krant Welt am Sonntag.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 13 februari 2017

Artificiële Intelligentie… Ook de job van softwareontwikkelaar gaat er aan

“Artificiële Intelligentie, deep learning, machine learning — wat het ook is dat je niet begrijpt – leer het. Anders zal je binnen 3 jaar een dinosaurus zijn.”

Dat heeft de Amerikaanse self made miljardair Mark Cuban gezegd ter gelegenheid van de UpFront conferentie in Los Angeles.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 13 februari 2017

Dit antwoord op de vraag ‘Hoe is het om superrijk te zijn?’ moet iedereen onthouden

Money doesn’t cover up your faults–it actually unmasks them. Geld bedekt niet wat je doet, geld laat juist zien wat je doet. Voor een boek interviewde Betty Liu miljardair Warren Buffett. Ze vroeg hem wat geld met een mens doet. Hoe is het om superrijk te zijn vroeg Liu aan een van de rijkste mensen ter wereld. Het antwoord van Buffett was bijzonder verrassend en zou iedereen moeten onthouden.

Wat is rijk zijn eigenlijk? Voor de ene is het een leven zonder zorgen, voor de andere een leven met 7 cijfers op de bankrekening. Maar wanneer je echt veel te veel geld hebt zoals Buffett, wanneer het geen enkel belang meer heeft, … hoe voelt het dan om super rijk te zijn?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 13 februari 2017

8 dingen die je al jong moet doen om miljonair te worden

Je moet niet de uitvinder zijn van de volgende Facebook om miljonair te worden. De lotto winnen is een optie, maar dat is ontzettend moeilijk. Er zijn tientallen paden die je kan bewandelen om een succesvolle miljonair te worden. Veel jongeren deden het al voor, dus jij kan het ook.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 11 februari 2017

Goudreserves China nemen weer toe

China heeft in de eerste maand van 2017 weer goud opgekocht. In december dumpte de centrale bank van het land nog.....