Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 23511 tot 23515
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 7 januari 2014

Inflatie eurozone zakt naar 0,8 procent

De inflatie in de eurolanden is in december gedaald tot 0,8 procent. Dat meldde Europees statistiekbureau Eurostat vandaag op basis van een eerste raming. In november bedroeg de geldontwaarding in de eurolanden nog gemiddeld 0,9 procent.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 7 januari 2014

Bernanke heeft zijn opvolger met een probleem opgezadeld

Bernanke zwaait eind deze maand af, Janet Yellen pakt definitief het stokje over. Ze gaat alvast van start met een waar hoofdpijndossier.

We weten inmiddels allemaal dat Fed Chairman Ben Bernanke op 31 januari andere oorden zal opzoeken. Hij neemt afscheid als topman van de Amerikaanse centrale bank, een functie die hem jarenlang voor de schijnwerpers heeft gebracht. Inmiddels kent iedereen het kalende hoofd van de Federal Reserve man.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 7 januari 2014

Dé 10 grote verrassingen van 2014

Beleggers krijgen ook in 2014 een groot aantal verrassingen op hun bordje. Laat u niet op het verkeerde been zetten in 2014. Voorkennis voor de echt slimme belegger!

Bron: vacatures.nl
Geplaatst: dinsdag 7 januari 2014

Veel psychische problemen onder jonge werklozen

Maar liefst 40% van de jonge werklozen in Groot-Brittannië vertoont symptomen van psychische aandoeningen. Eén op de tien verklaart niets te hebben om voor te leven; voor langdurig werklozen is dit zelfs één op de vijf. Dit zijn de belangrijkste uitkomsten van een onderzoek van The Prince’s Trust, een Britse liefdadigheidsorganisatie die opkomt voor de belangen van jongeren.

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 7 januari 2014

Opnieuw klap voor De Telegraaf: oplage daalt met 9,5 procent

De grootste krant van Nederland zag de betaalde printoplage in het derde kwartaal van 2013 verder dalen in vergelijking met een jaar eerder.