EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23521 tot 23525 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 31 maart 2014

Rusland gaat eigen betalingssysteem ontwikkelen

Poetin heeft gezegd dat Rusland tempo gaat maken met de ontwikkeling van een eigen betalingssysteem, zodat ze minder afhankelijk is van het Westen. Door de sancties van onder meer Visa en MasterCard worden sommige Russen beperkt in hun mogelijkheden om betalingen te doen. Een eigen systeem moet die afhankelijkheid verkleinen.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 31 maart 2014

Stijgende schuld doet Japanner goud hamsteren

Het gaat niet goed in Japan: het handelstekort groeit, de economische heropleving blijft achterwege en de overheidsschuld blijft stijgen. Japan doet niets anders dan de meeste ontwikkelde landen, het doet alles wel op een veel grotere schaal. Sinds december 2012 werkt Abenomics op volle toeren, maar heeft het nog niet vele zode aan de dijk gebracht.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 31 maart 2014

Zorgen om 'verborgen' overheidsschuld van België

De kans is groot dat de overheidsschuld van ons land alsnog zal uitkomen boven de 100 procent van het BBP. Dat achterhaalde de krant De Tijd. Reden zijn enkele opmerkingen over 'verborgen overheidsschuld' die het Instituut voor de Nationale Rekeningen (INR) heeft gekregen van Europa.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 31 maart 2014

De wereld heeft het IMF nodig

Het Internationale Monetaire Fonds (IMF) is een onmisbare factor in onze wereld. Diverse landen hebben al aangeklopt bij het IMF voor hulp. Zo wordt er ook binnenkort 18 miljard dollar aan leningen verstrekt aan Oekraïne.

Het Internationale Monetaire Fonds (IMF) is een onmisbare factor in onze wereld. Diverse landen hebben al aangeklopt bij het IMF voor hulp. Zo wordt er ook binnenkort 18 miljard dollar aan leningen verstrekt aan Oekraïne.

Sinds het hoogtepunt (2011) van leningen verstrekken aan probleemlanden zijn we rustig aan gedaald. De economie leek weer uit het gat te kruipen om weer de weg naar boven op te zoeken. Vanuit verschillende hoeken kwamen er positieve economische macrocijfers die ervoor zorgden dat het geloof onder de consumenten weer terug kwamen. Niet alleen de consumenten kregen weer geloof in de economie, de investeerders durfden ook weer risico’s te nemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 31 maart 2014

Tegenlicht: Waar blijft de opstand?

Banken, bonussen, bezuinigingen en een toenemende ongelijkheid in de samenleving zorgen voor een groeiend gevoel van onbehagen onder burgers. ‘Cynisch, somber en woedend’ om met de woorden van financieel geograaf Ewald Engelen te spreken. Hij pleit voor drastische hervorming van de financiële sector. Maar er verandert weinig. Banken lobbyen uiterst succesvol tegen nieuwe regelgeving, politici zijn vooral bezig met dagkoersen en het verschil tussen rijk en arm neemt verder toe. Burgers voelen zich machteloos tussen dit lobbygeweld en dat leidt tot afnemende interesse in politiek, lage opkomst bij verkiezingen en een lethargische houding van niets-doen. Toch lijkt het pleidooi van Engelen een stem te geven aan een smeulende, nog ongeuite woede. Tegenlicht onderzoekt het groeiende gevoel van onbehagen en vraagt zich tegelijkertijd af waar de opstand blijft.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs