EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23521 tot 23525 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 14 mei 2014

Aantal gepensioneerde Amerikanen blijft stijgen

Ieder land in de wereld kampt zo met haar eigen problemen. Zo hebben we in Europa het voortdurende gevecht over de werkloosheid die vooral erg groot is in Griekenland. Maar ook het aantal gepensioneerde in Europa zorgt voor enige kopzorgen. Maar in het bijzonder in Amerika kunnen het aantal gepensioneerde de komende 40 jaar voor behoorlijk wat problemen zorgen. Wij zijn twee plaatjes tegengekomen die een prima beeld geven van de situatie die zich de komende jaren gaat voordoen. Het is weliswaar een verre blik vooruit, maar het geeft wel aan dat de Amerikaanse overheid vanaf nu zich daar al nauwlettend mee bezig moet gaan houden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 mei 2014

Geen herstel bij bouwmarkten en doe-het-zelf zaken

Het CBS bracht vandaag het bericht naar buiten dat de omzet bij bouwmarkten en doe-het-zelf zaken het afgelopen kwartaal de grootste stijging op jaarbasis liet zien sinds 2006. Dat klinkt goed, maar het zijn niet de volledige cijfers! De volgende grafiek op Marketupdate laat zien dat de trend nog steeds negatief is.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 14 mei 2014

Amerikanen hebben moeite met deze drie simpele vragen

We leven in een wereld waarin de ene financiële crisis wordt afgewisseld door de andere. We leven daarnaast ook in een wereld waarin we onze eigen risico’s niet beperken. De mens kan simpelweg vaak niet goed omgaan met geld. En dat zorgt er voor dat we keer op keer te maken krijgen met een crisis. Het financiële systeem klopt op dit moment niet of de mens weet er niet genoeg over. Vooral dat laatste lijkt bijvoorbeeld aanwezig te zijn in Amerika. Ruim 70 procent van de Amerikaanse burgers wist namelijk de volgende simpele drie vragen niet goed te beantwoorden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 mei 2014

Rusland wil Amerikaanse dollar op zijspoor zetten

Rusland heeft achter de schermen experts uit de Russische energiesector, bankiers en verschillende overheidsinstanties bijeengeroepen. Tijdens deze meeting stond het overbodig maken van de dollar als handelsmunt centraal. Rusland wil voortaan meer olie en gas in roebels afrekenen in plaats van Amerikaans dollars, een directe reactie op de Amerikaanse sancties tegen Rusland.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 14 mei 2014

Goud en zilver moeten in elke portefeuille blijven

Cody Willard, auteur van de rubriek Revolution Investing, op MarketWatch heeft met Everything You Need to Know About Investing in Gold and Silver een bestseller geschreven die aan elke investeerder van harte kan aanbevolen worden. In zijn boek legt Willard namelijk uit waarom iedereen in goud, zilver, etc. belegd MOET blijven.

Hij vertrekt van het feit dat de markten momenteel op grote schaal gemanipuleerd worden door de centrale banken. Die proberen de wereld hun willetje op te leggen en hebben daarvoor alle trucjes uit de grote trukendoos naar boven gehaald. De koersen en prijzen die ons voorgeschoteld worden zijn met andere woorden niet de juiste.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs