Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 23531 tot 23535
Bron: nachthemel.nl
Geplaatst: zaterdag 4 januari 2014

Crisis oplossen? Doe de kruidenierstest!

*hergroeperen tot een kleiner Europa zoals tijdens de EEG met één munt

*opnieuw afzonderlijke en autonome staten worden, met elk een eigen munt

*zich splitsen in een zuidelijke en noordelijke EU, met (Z)euro en Euro als aparte munt

Bron: refdag.nl
Geplaatst: zaterdag 4 januari 2014

China geeft extra stimulans aan zonnepanelen

China gaat extra maatregelen nemen om de industrie voor zonnepanelen, geplaagd door overcapaciteit en dalende prijzen, er bovenop te helpen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 4 januari 2014

Nederlanders vaker naar Duitsland en België voor drank

Nederlanders in de grensstreken gaan steeds vaker in België en vooral Duitsland drank kopen. Door de accijnsverhogingen zoals die van 1 januari op alcoholhoudende drank, is die met name in Duitsland veel goedkoper. Door deze uittocht staan in grensregio's als Limburg talloze banen op de tocht.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 4 januari 2014

Gratis beurstips van Beurs.com

Ook in het nieuwe jaar komt Beurs.com steeds met enkele gratis tips om je portefeuille te beheren. Dit is een niet te missen schat aan waardevolle, gratis informatie voor iedere belegger. We hebben in het verleden al enkele succesverhalen gekend op basis van een gratis analyse. Nader onderzoek is aan te raden, maar deze gratis info is alvast een fantastisch en niet te missen beginpunt.

Hoe Nouriel Roubini vandaag $ 1.000 zou investeren

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 4 januari 2014

De vreemde wereld van goud

Goud heeft een ronduit dramatisch slecht jaar achter de rug. Anders kunnen we een daling met 28 procent over 2013 niet omschrijven. En toch, tóch klopt er iets niet.

Liefhebbers van goud,  en die zijn er toch genoeg, zullen allicht met verbazing naar de goudprijs ontwikkeling van het afgelopen jaar hebben gekeken. Even slikken: het edelmetaal werd ‘zomaar’ in een jaar tijd 28 procent minder waard. Als u de neiging heeft de geschiedenisboekjes in te duiken, kunnen we u die moeite besparen: dit is het slechtste jaar voor goud sinds 1981. Met die constatering rest de vraag: waarom? Waarom is de goudprijs zó hard gedaald?