EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23531 tot 23535 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 10 april 2014

Hoe werkt QE eigenlijk?

Quantitative easing is niet hetzelfde als geld drukken. Ook zorgt het stimuleringsprogramma nog niet voor een extreem hoge inflatie. Wil je weten hoe het precies zit, lees dan deze analyse op Marketupdate.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 10 april 2014

De rijkste rijken waren nooit rijker dan de rest van ons

"The message for strivers is that if you want to be very, very rich, start out very rich," is the wondrous conclusion Bloomberg BusinessWeek's Peter Coy has from delving into the details of the latest data on income growth in America. The richest 0.1 percent of the American population has rebuilt its share of wealth back to where it was in the Roaring Twenties. And the richest 0.01 percent’s share has grown even more rapidly, quadrupling since the eve of the Reagan Revolution.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: donderdag 10 april 2014

Huizenprijzen eurozone verder omlaag

De huizenprijzen in de eurozone zijn in het vierde kwartaal van vorig jaar met 1,4 procent op jaarbasis procent gedaald. Ten opzichte van het derde kwartaal was sprake van een daling met 0,7 procent. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 10 april 2014

Steeds meer kinderarbeid in ons land

Het aantal kinderen jonger dan 15 jaar dat arbeid verricht in ons land stijgt sterk. Tussen 2011 en 2013 ging hun aantal met meer dan 40 procent omhoog. Dat meldt La Libre Belgique.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 10 april 2014

Zo hard stijgt de huizenprijs in uw regio

Huizenprijzen beginnen het jaar goed. In het eerste kwartaal werden koopwoning eindelijk weer voor een hogere prijs verkocht dan een jaar eerder. Maar niet in elke regio ontwikkelden huizenprijzen zich zo positief. Kijk hier hoe hard de huizenprijs in uw regio stegen of daalden.

Lees verder op telegraaf.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs