EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
37
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23531 tot 23535
Geplaatst op: donderdag 20 februari 2014

Goud maakt zich op voor een ‘moonshot’

Goud maakt zich op voor een zogeheten ‘moonshot.’ Dat klinkt best spectaculair en spannend, en dat is het feitelijk ook. Lees snel verder als u wilt weten wat een ‘moonshot’ inhoudt en wat dit voor goud betekent.

‘Moonshots’ waren op Wall Street erg populair tijdens de technologiezeepbel van de jaren ’90. Het betrof aandelen van internetbedrijven die op de eerste dag van hun beursnotering letterlijk door het plafond vlogen. IPO’s die op dag één met 700 procent stegen waren toen geen uitzondering.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 20 februari 2014

Als de geschiedenis ons iets leert, is het dat je goud en zilver moet hebben

As a general rule, the most successful man in life is the man who has the best information. En als we iets geleerd hebben uit de financiële geschiedenis, dan is het dat fiat geld steeds gedoemd is om te mislukken en te verdwijnen en dat goud altijd terugkeert naar het centrum van de financiële wereld. Goud (en zilver in mindere mate) is het enige financiële instrument dat geen tegenpartij risico heeft waardnaar men steeds terug grijpt als de nood het hoogste is.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 20 februari 2014

Zo vergaar je stap voor stap een eigen extra inkomen

Beleggen in dividendaandelen heeft vele voordelen. Het feit dat je iedere 3 maanden een som geld ontvangt, zorgt er onder andere voor dat je minder afhankelijk bent van koersschommelingen. Het tastbare bewijs dat je geld krijgt, zorgt voor emotionele rust. Met deze inkomsten kan je kosten dekken of kan je verder investeren. En dan wordt het interessant, aldus Dividend Mantra.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 20 februari 2014

Venezuela: protesten kunnen overslaan naar rest van Zuid-Amerika

In Venezuela is de bevolking het socialistische regime van de huidige president Nicolas Maduro spuugzat. Het verhaal is waarschijnlijk bekend: Maduro regeert met behulp van zijn overleden voorganger Hugo Chavez. Deze komt hem nog altijd adviezen in de oren fluisteren.

Die adviezen zijn niet van de allerbeste, want de situatie in Venezuela is op zijn zachtst gezegd bedroevend. Er is in het land te kort aan van alles en nog wat. Voedsel wordt steeds schaarser en een hongerige maag kan een sterke impuls vormen om al protesterend op straat te komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 20 februari 2014

China wil meer goud, maar raffinaderijen kunnen niet volgen

Jim Rickards ging in november van vorig jaar samen met Philip Judge en Alex Stanczyk voor het Physical Gold Fund naar Zwitserland. Hij bezocht de kluizen van het goudfonds en ging op bezoek bij een raffinaderij van goud. Wat Rickards daar te horen kreeg, was zeer interessant - aldus Anglo Far East.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs