EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23536 tot 23540 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 23 april 2014

Hoe we in een nieuwe Wereldoorlog worden gelokt

DeWereldMorgen.be | Volgens onderzoeksjournalist John Pilger is de Amerikaanse strategie in Oekraïne, met gedweeë steun van de EU en kritiekloze éénzijdige berichtgeving in de westerse media, een onderdeel van de aloude ambitie om de wereld te blijven domineren. Met deze nieuwe Koude Oorlog nemen de VS opnieuw het risico op een wereldoorlog.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 23 april 2014

China doet een opvallende uitspraak

De Chinese economie staat de laatste tijd onder vuur. De groeidoelstelling van 7,5 procent lijkt namelijk aan de hoge kant te zijn. Ook de macrocijfers van afgelopen weken konden de analisten niet overtuigen. Deze macrocijfers waren weliswaar beter, maar volgens diverse analisten niet goed genoeg. En dit zorgde ervoor dat de druk op China nog maar eens opgevoerd werd. Maar nu is China zelf naar buiten gekomen met een opvallende uitspraak: onze economie is beter dan de macrocijfers verwoorden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 22 april 2014

Energie Nederland: de "peak" ligt al jaren achter ons

 Volgens de peakoil-theorie bereikt de totale dagelijkse aardolieproduktie op een bepaald tijdstip een maximum. Daarna neemt de aardolie-produktie gestaag af, zodat die maximale produktie nooit meer overtroffen wordt. De afname is onomkeerbaar. De produktie (en dus het verbruik) van andere fossiele brandstoffen, aardgas en steenkool, bereikt ook ooit een maximum: peak-aardgas en peak-steenkool.

[...]

Lees verder op Goud-Portal.nl
Geplaatst op: dinsdag 22 april 2014

Vladimir Poetin: Wanneer ze anderen denken te moeten straffen, zullen ze dat recht in hun gezicht terugkrijgen

De Russische president Vladimir Poetin was donderdag te gast in de televisiestudio’s voor zijn jaarlijkse ‘vraag-en-antwoorduurtje’ met leden van de pers en de bevolking.

De door het Kremlin gefinancierde nieuwszender Russia Today verzamelde zijn acht meest opgemerkte uitspraken:

[1 -8 ...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 22 april 2014

Komt er een nieuw Rare Earth Metals conflict?

‘Rare Earth Metals’ of ‘Rare Earth Elements’ staat voor een verzameling van 17 chemische elementen (grondstoffen) met elk hun specifieke eigenschappen, veelal op vlak van magnetisme of geleiding. Hun industrieel gebruik is zeer uiteenlopend, gaande van elektronica over medische toepassingen, windenergie tot elektrische voertuigen en militaire doeleinden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs