EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23561 tot 23565 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 11 mei 2014

Willem Middelkoop: Waarom werd goud geld?

Goederen kunnen in veel gevallen dus als geld fungeren, als ze maar wel aan een aantal eisen voldoen: ze moeten makkelijk deelbaar, draagbaar, niet-bederfelijk en schaars zijn. Maar wil je ermee kunnen ruilen, rekenen en sparen – drie functies die onmisbaar zijn in een efficiënte samenleving – dan heeft geld een aantal belangrijke voordelen boven waardevolle goederen.

[...]

Lees verder op Goud-Portal.nl
Geplaatst op: zondag 11 mei 2014

De Chinese munt is het grootste gevaar

Sommige waarnemers maken zich zorgen over de koersdaling van de koers van de Reminbi op de valutamarkten. De prijsval van de Chinese munt heeft links en rechts een alarmbelletje doen rinkelen. De koers van de Reminbi mag namelijk niet te ver meer wegzakken zonder dat de gevarenzone bereikt wordt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 11 mei 2014

Meer dan 100 miljardairs in Groot-Brittannië

In Groot-Brittannië is het aantal miljardairs voor het eerst boven de honderd uitgekomen. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 11 mei 2014

Schuldupdate Japan: ¥1.020.000.000.000.000,-

Japans national debt totaled a record-high 1.02 quadrillion as of the end of March, up 33.36 trillion from a year earlier, the Finance Ministry said.

The central government debt, which increased 7.01 trillion from the end of December last year, kept rising mainly due to ballooning social security costs in line with the aging of the population

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: zondag 11 mei 2014

Goud en zilver report (Week 19)

De goudprijs bleef afgelopen week vrijwel onveranderd op €936 per troy ounce. De zilverprijs daalde met 0,9% naar ongeveer €447 per kilo. De prijzen daalden in aanloop naar de persverklaring van Federal Reserve topvrouw Yellen, die eigenlijk weinig nieuws te melden had. De vraag naar goud en zilver is de laatste maanden relatief laag, wat ook te zien is aan de verkoopcijfers van verschillende munthuizen.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs