Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 23566 tot 23570
Bron: refdag.nl
Geplaatst: vrijdag 3 januari 2014

Detroit, symbool van ondergang van Amerika

De automobielfabriek van Packard, eens een gigantisch complex boordevol bedrijvigheid, is ver­vallen en biedt nu onderdak aan daklozen, prostituees en drugsverslaafden.

Ooit was Detroit de grootste industriële stad van de Verenigde Staten, de baker­mat van de auto-indus­trie en van de film- en muziekproductie. Nu is Detroit het symbool van de ondergang van Amerika.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 3 januari 2014

Schokkend: ABN Amro onthult de waarheid over ons geld!

We dachten eerlijk gezegd dat we de waarheid over ons geldsysteem nooit uit de mond van een bankier zouden horen, maar uiteindelijk speelt de hoofdeconoom van ABN Amro, Han de Jong, open kaart met de kijker, in dit geval voor het Tv-programma Radar van de TROS.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 3 januari 2014

Haal je geld uit het systeem

Het IMF waarschuwde vorig jaar al voor een welvaartstaks nu dat de schulden in de westerse landen gestegen zijn tot het hoogste niveau in 200 jaar. Historisch gezien zijn de schulden gestegen tot een extreem niveau en extreme schulden vereisen extreme maatregelen. Daarom dat je je geld zo snel mogelijk uit het systeem moet halen zegt Jim Sinclair.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 3 januari 2014

George Soros: China is de joker

De roemruchte belegger George Soros heeft deze week zijn licht eens laten schijnen over China. En hij heeft beslist een interessante visie die u niet mag missen.

George Soros zal voor de meeste bezoekers van Slim Beleggen geen introductie behoeven. De man die eigenhandig het Britse pond sloopte en daar miljardair mee werd, behoort tot de meest aansprekende professionele beleggers van deze tijd. En Soros is overal te vinden waar rendement valt te behalen. Dit heeft Soros te melden over China.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 3 januari 2014

Column Kees de Kort | Japanners willen niet eens meer baby's maken

Dat de Chinese inkoopmanagerscijfers voor de dienstverlening wat zijn ingezakt, is volgens macro-econoom Kees de Kort geen reden voor paniek. "Dat stond op een redelijk niveau en dat zakt iets weg, daar maak ik me niet zoveel zorgen over." Anders ligt dat met de uitstaande schulden van de lokale overheid in China.