EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23566 tot 23570 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 13 mei 2014

Duitsland waarschuwt tegen economische oorlog

Een economische oorlog treft vooral het Westen. Deze waarschuwing deed maandag de Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Frank-Walter Steinmeier, in Düsseldorf. Hij wijst daarmee strenge economische sancties tegen Rusland van de hand. We moeten volgens Steinmeier ,,voorkomen dat de de escalatiespiraal week na week verder omhoog gaat''.

Lees verder op metronieuws.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 mei 2014

Geldnood veel erger dan gedacht

Volgens berichten in de media zijn er 4.522 woningen in 2013 gedwongen verkocht. Tenminste, dat denk je als je de informatie gedeeltelijk leest. Het blijkt te gaan om woningen met een nationale hypotheekgarantie. Van deze woningen is de restschuld van gemiddeld 38.200 euro per woning in 2013 voor 79% kwijtgescholden door een beroep te doen op die garantie, dus voor 950 huizenbezitters lukte dat niet. Tja, zou je dan kunnen denken, dat valt mee...

Lees verder op joop.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 mei 2014

Mooi voorbeeld van goudmanipulatie

De onzekerheid over de situatie in Oekrane zou normaal gezien de goudprijs al veel hoger hebben gestuurd. Het onechte referendum van dit weekend heeft de gemoederen weer wat opgehitst, het ideale moment om de goudprijs nog eens naar beneden te duwen. De manipulatie van de goudprijs wordt op deze manier steeds opvallender.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 13 mei 2014

$ 70 miljoen voor iedereen als ...

Wanneer het geschatte vermogen $490.000.000.000.000.000,- (vierhonderdnegentigduizend triljoen dollar) van de bankiersfamilie De Rothschild onder de wereldbevolking verdeeld zou worden dan zou iedere wereldburger 70 miljoen dollar ontvangen. Het lijkt zelfs onmogelijk dat zoveel familiebezit opgebouwd kan worden over een aantal generaties. Toch heeft de Rothschild familie dit huzarenstukje geleverd in nog geen tweeënhalve eeuw.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 12 mei 2014

Gazprom stelt Oekraïne ultimatum

Dat zei bestuursvoorzitter Aleksej Miller van het Russische staatsgasbedrijf Gazprom maandag.

Dat zei bestuursvoorzitter Aleksej Miller van het Russische staatsgasbedrijf Gazprom maandag.

Miller overlegde maandag met de Russische premier Dmitri Medvedev over het gascontract met Oekraïne. Ze besloten dat het land voortaan vooruit moet betalen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs