EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23566 tot 23570 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 26 maart 2014

S&P somberder over Russische energiereuzen

De kredietbeoordelaar liet woensdag weten dat de vooruitzichten niet langer stabiel zijn, maar negatief. De beoordelingen van de kredietwaardigheid van de bedrijven worden vooralsnog gehandhaafd.

S&P verlaagde bijna een week geleden ook al de vooruitzichten voor de Russische Federatie van stabiel naar negatief. ''Wij vinden dat de beoordelingen van Rosneft, Transneft en Gazprom niet hoger kunnen zijn dan die van hun controlerende aandeelhouder, de Russische Federatie'', aldus de kredietbeoordelaar.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: woensdag 26 maart 2014

Hoe Venezuela explodeerde is een waarschuwingssignaal

Vorige maand explodeerde Venezuela, onvrede met de socialistische regering zorgde ervoor dat er flinke protesten kwamen. De schuld kan gegeven worden aan voedseltekorten, inflatie, werkloosheid en corruptie. Maar deze problemen zijn nog vergroot door het feit dat Hugo Chavez dood is. Zijn partij kan helaas niet doorzetten waar hij voor stond.

Het gevolg is dat er massale protesten aanwezig zijn in Venezuela, die ervoor zorgen dat de Venezolaanse economie in een neerwaartse spiraal is terecht gekomen. November vorig jaar werd het land geconfronteerd met een economische malaise die niet kon worden genegeerd. Inflatie van de consumentenprijzen klom tot 49% in de maand september.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 26 maart 2014

Gasprijs in Oekraïne stijgt met 50 procent

Inwoners van Oekraïne gaan veel meer voor hun gas betalen. De prijs van gas wordt per 1 mei met 50 procent verhoogd en zal tot 2018 nog verder stijgen. Dat maakte het nationale olie- en gasbedrijf Naftogaz vandaag bekend. De maatregel is afgedwongen door het Internationaal Monetair Fonds (IMF).

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 26 maart 2014

Rusland koopt opnieuw goud

Rusland heeft in februari 233 duizend troy ounce goud gekocht, wat omgerekend ruim 7,24 ton is. Met deze aankoop breidt Rusland haar totale goudvoorraad uit naar bijna 1.042 ton, zo blijkt uit data van het IMF.

Rusland heeft in februari 233 duizend troy ounce goud gekocht, wat omgerekend ruim 7,24 ton is. Met deze aankoop breidt Rusland haar totale goudvoorraad uit naar bijna 1.042 ton, zo blijkt uit data van het IMF.

Volgens de cijfers van de Russische centrale bank vormt deze goudreserve ongeveer 9% van de totale valutareserves, waarvan het grootste deel uit dollars bestaat. Rusland is sinds 2005 weer actief koper van goud en heeft sindsdien de omvang van haar goudreserve weten te verviervoudigen. In 2005 lag er nog minder dan 250 ton goud in de kluis, destijds gewaardeerd op een historische koers van $300 per troy ounce.

Lees verder op
Geplaatst op: woensdag 26 maart 2014

Wereldbank: Rusland in recessie als Krim-crisis escaleert

Een escalerend conflict met Oekraine kan dit jaar leiden tot een krimpende Russische economie, als Moskou de nodige hervormingen blijft inruilen voor kortetermijncrisismanagement, stelt de Wereldbank woensdag.

Als het conflict verergert, kan er onzekerheid komen bij bedrijven en consumenten in Rusland over economische sancties door de westerse landen en hoe Rusland daarop zal reageren. Dit kan het consumptie- en bedrijfsklimaat verder verslechteren, wat kan leiden tot een daling van het bruto binnenlands product met 1,8%, stelt het rapport van de Wereldbank.

Lees verder op beurs.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs