EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23571 tot 23575 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 8 april 2014

Instapmoment voor goud ?

Goud heeft steun gevonden onder $ 1300 per ounce. Het rente verhaal van Yellen, stijging in 2015 deed goud zeker geen goed.  Het zal dan ook moeilijk voor goud zijn om meteen beter te performen met in het achterhoofd hogere rente en de verdere afbouw van monetaire steun in de VS. Echter we hebben het recent al vaker gezien, dat wanneer er uit de ETF gerelateerde producten gestapt wordt, aan de andere kant van de wereld de fysieke vraag aanwakkert. De juwelenbranche in Azië leeft dan wel niet meer zoals een aantal jaren geleden, maar de lagere niveau’s zijn toch steeds goede instapmomenten gebleken.

[...]

Lees verder op TOV Hazel
Geplaatst op: dinsdag 8 april 2014

Spanje leent voor dezelfde rente als de VS

Twee jaar geleden was het nog volop crisis in Europa, maar op de financiële markten is de rust alweer teruggekeerd. Aandelenkoersen stijgen naar recordniveaus en landen als Spanje en Italië kunnen weer zonder problemen geld lenen. Spanje leent op dit moment tegen dezelfde rente als de Verenigde Staten!

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 april 2014

Ons pensioenverdriet, deel 2

Pensioen staan op de helling. Niet alleen de AOW (het staatspensioen) wordt opgeschoven, maar ook de pensioenfondsen zijn bezig aan een transformatie. In mijn vorige stuk heb ik er al op gewezen dat de regering bezig is om een graai te doen uit de pensioenfondsen.De pensioenpremies zullen vanaf 2015 worden verlaagd met 5 procent. Op de korte termijn betekent dit een verlaging van de pensioenbijdrage voor zowel de werknemers als de werkgevers. In dit geval is goedkoop echter duurkoop, want het betekent dat werknemers aan het einde van de rit minder pensioen krijgen. Dit is echter niet het hele verhaal.

Lees verder op vrijetribune.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 april 2014

Toekomstverwachting voor goud is positief

Goud begon het jaar meteen goed. De goudprijs wist namelijk vanaf de eerste handelsdag in 2014 flink te stijgen. En dit is zeker niet onopgemerkt gegaan. Vele investeerders staan weer in de rij voor een positie in goud. Het eerste kwartaal zorgde voor een flinke opleving. Maar hoe ziet de toekomst verwachting eruit voor het goud?

Het eerste kwartaal heeft er voor gezorgd dat het sentiment een stuk positiever is geworden. Aan het einde van 2013 konden wij al concluderen dat de goudprijs flink was afgestraft. Dit was overigens niet alleen het geval bij goud, andere edelmetalen moesten ook flink inleveren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 8 april 2014

Waarom de hele wereld plat gaat voor dit boek over de honger naar snelheid op Wall Street

Michael Lewis heeft een nieuw boek en dat zal u geweten hebben. Met zijn vorige - 'Moneyball'- veranderde hij de sportwereld voorgoed en met zijn nieuwe - 'Flash Boys' - lijkt hij hetzelfde te willen doen met de financiële sector. Hoe ver kan Wall Street gaan in de race naar snelheid? En is alles wel even legaal?

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs