EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23576 tot 23580 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 6 april 2014

Robots maken mensen overbodig

De rol van de mens is door de eeuwen heen al kleiner geworden. Robots dreigen ons van de troon te stoten, en voeden onze diepste angst: die voor 'uitsterfelijkheid'.

Toch zul je de robots door hun houterige gedag en beperkte handelingsrepertoire niet snel voor een echt mens verslijten

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: zondag 6 april 2014

Nederlandse bankbiljet viert 200e verjaardag

Ter ere van die gelegenheid biedt de Haarlemse drukker, die onlangs werd overgenomen door investeringsbedrijf Nimbus, DNB dinsdag een afbeelding van het eerste originele biljet en een van het bijbehorende orderboek aan.

De eerste bankbiljetten van DNB waren erg simpel van ontwerp en werden ook wel 'Roodborstjes' genoemd. De drukker vond dat biljetten niet mooi hoefden te zijn; als ze maar niet te vervalsen waren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 6 april 2014

De toekomst: Armoede in een welvaartsland

Er zijn mensen die vinden dat de discussie over armoede in een welvaartsstaat, zoals ons groene polderlandje, hier niet op z’n plaats is. Er zijn namelijk landen waar de armoede nog 1000 maal erger is. Waar de kinderen op straat sterven van honger en dorst. Waar landgenoten elkaar bestrijden vanwege de verschillende religie. Waar gebrek is aan allerlei gebruiksvriendelijke hulpmiddelen. Waar men om te overleven uren moet lopen naar de waterput met kruiken op hun hoofd. Dat is ‘Verweggistan’ en de ‘ver-van-mijn-bed-show’. Daar praten we niet over, daarvoor hebben we onze hulporganisaties. Nog altijd geven we gul aan Giro 555 bij grote natuurrampen met duizenden slachtoffers.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 6 april 2014

'Moskou krijgt eigen Disneyland'

In de Russische hoofdstad Moskou begint eind dit jaar de bouw van een 'franchise Disneyland'. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 5 april 2014

Rusland wil dat Oekraïne gasschuld van ruim 11 miljard dollar ophoest

De CEO van het Russische gasbedrijf Gazprom, Aleksej Miller, heeft gezegd dat Oekraïne de Russische energiereus nog 11,4 miljard dollar moet betalen. Dat zou de korting die Rusland de voorbije vier jaar aan Kiev heeft gegeven voor het leveren van gas moeten compenseren.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs