EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
49
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2361 tot 2365 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 31 augustus 2017

Stuurt Merkel aan op normalisatie van Russische relaties?

Een opvallende uitspraak onlangs van bondskanselier Angela Merkel, namelijk het opheffen van de Russische sancties indien er een einde komt aan de vijandelijkheden in Oekraïne. Hierbij vermeldend dat beide economische grootmachten hier hun voordeel mee kunnen halen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 30 augustus 2017

De prijs van onafhankelijkheid van Rusland

De VS willen voorkomen dat Europa te afhankelijk wordt van energie uit Rusland en is daarom begonnen met de levering van vloeibaar aardgas. In juni kwam het eerste schip met Amerikaans aardgas al aan in Polen en vorige week stak het eerste Amerikaans schip met steenkool de Atlantische Oceaan over om in Oekraïne haar lading te lossen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 30 augustus 2017

Sigmar Gabriel: Amerikaanse kernwapens moeten weg uit Duitsland

De Duitse minister van Buitenlandse Zaken Sigmar Gabriel steunt het voorstel van SPD-politicus Martin Schulz om alle Amerikaanse kernwapens in het land weg te halen, zo bericht de Frankfurter Allgemeine Zeitung. Volgens onbevestigde bronnen zouden er op dit moment nog ongeveer twintig Amerikaanse kernwapens in Duitsland aanwezig zijn, namelijk bij de militaire basis bij Büchel in de Eifel. Minister Gabriel bracht deze week een bezoek aan Washington, waar hij met zijn Amerikaanse collega Rex Tillerson en met voormalig minister van Buitenlandse Zaken Henry Kissinger sprak over de gevaren van nucleaire bewapening.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 30 augustus 2017

Van Euroscepsis, de dingen die voorbijgaan

De Franse president Emmanuel Macron is in wezen de verpersoonlijking van het nieuwe Europese elan. Al helpt natuurlijk dat het economisch wat beter gaat en de politieke onzekerheid is afgenomen, zegt macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 30 augustus 2017

Is de Bitcoin de bubbel aller bubbels? Een bloedstollende grafiek…

Een aantal beleggers gebruikten de raketlancering van Pyongyang maandagnacht als excuus om nog meer geld in Bitcoin te steken, waardoor de traditioneel al sterke vraag naar de cryptomunt in Azië verder toenam. Dat zorgde alweer voor een nieuw record, waardoor de munt nu met de grens van 4.700 dollar flirt.

Op onderstaande grafiek van Bespoke Premium wordt het succes van de Bitcoin vergeleken met dat van andere activa waarvan de waarde uiteindelijk zou worden gedecimeerd. Naast de cryptomunt werd gekeken naar de techbubbel (1994), de biotechbubbel (2009) en de bouwbubbel (2000).

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs