Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 2361 tot 2365
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 9 maart 2017

Olieprijs zakt volledig in

Gister ging de olieprijs door het spreekwoordelijke putje op bekendmaking van de olievoorraden in de Verenigde Staten. Vandaag zet de daling door en is een vat crude oil onder de $50 gezakt.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 9 maart 2017

ECB laat rente ongewijzigd

De ECB heeft de rente ongewijzigd gelaten op 0% en zal deze nog een lange tijd laag houden. Ook blijft het stimuleringsprogramma onveranderd, in de zin dat de centrale bank in maart voor het laatst €80 miljard aan obligaties zal opkopen. Met ingang van april schroeft de centrale bank het bedrag terug naar €60 miljard per maand, tenminste tot het einde van dit jaar.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 9 maart 2017

Zakharova waarschuwt voor ‘Orwelliaanse media’

Door de aanhoudende verspreiding van valse waarheden dreigen de Westerse media hun geloofwaardigheid compleet te verliezen. Daardoor zullen mensen zich in toenemende mate afkeren van de gevestigde media en toevlucht zoeken tot alternatieve nieuwssites waar ook veel valse informatie op te vinden is. Daarvoor waarschuwt Maria Zakharova, de Russische minister van Buitenlandse Zaken.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: donderdag 9 maart 2017

Ron Paul: Maak goud en zilver weer wettig betaalmiddel

Ron Paul sprak deze week in Arizona zijn steun uit voor een nieuw wetsvoorstel waarmee goud en zilver weer erkend worden als wettig betaalmiddel. In dit nieuwe wetsvoorstel (HB2014) staat dat goud en zilver weer behandeld moeten worden als geld, zoals vastgelegd in de Amerikaanse grondwet uit 1787. Dat betekent in de praktijk dat beide edelmetalen niet langer onder de ‘capital gains tax’ vallen, de belasting die je in de VS betaalt over de waardestijging van beleggingen.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: donderdag 9 maart 2017

Bitcoin of Goud?

We krijgen dagelijks tientallen vragen van onze lezers. Het valt ons de jongste dagen weer op, dat we weer meer vragen krijgen over goud. En over Bitcoin. En specifiek een combinatie van de twee!