EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2361 tot 2365 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 14 december 2017

CNN brengt nepnieuws over Trump en Wikileaks

Vorige week vrijdag bracht de Amerikaanse nieuwszender CNN het verhaal dat Wikileaks het campagneteam van Donald Trump voor publicatie inzage had gegeven in de uitgelekte e-mails van Hillary Clinton. Volgens CNN was daarmee het bewijs geleverd dat er banden waren tussen het campagneteam van Trump en Wikileaks en daarmee ook banden tussen Trump en Rusland, omdat verschillende Amerikaanse inlichtingendiensten Wikileaks beschouwen als een arm van de Russische geheime dienst.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 14 december 2017

Elektriciteitsverbruik bitcoin is gewoon onhoudbaar

De grote populariteit van de bitcoin heeft een opmerkelijk ecologisch neveneffect. De creatie van virtuele munten eist immers gigantische hoeveelheden elektriciteit. Die praktijk dreigt een belangrijke hinderpaal te worden voor de inspanningen die worden gedaan om de klimaatverandering te beperken.

Dat zegt klimaatspecialist Eric Holthaus, die gewag maakt van een elektriciteitsverbruik van ongeveer 31 terawattuur per jaar.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 14 december 2017

Laat elektrische auto de lithiumprijs exploderen?

Elektrische voertuigen zijn dan misschien wel de toekomst, maar het is koffiedik kijken om te voorspellen wanneer ze mainstream worden.

Een groot deel van het kostenplaatje van een ‘EV’ is de batterij die erin zit.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 14 december 2017

Waarom wil iedereen bitcoins? Omdat we doen wat de kudde doet…

Op de optiebeurs in Chicago is zondagavond de handel in bitcoin-futures geopend. Dat betekent dat je nu ook geld kan gaan verdienen aan het voorspellen van de koers van de cryptomunt. Een jaar geleden was de bitcoin nog geen 800 dollar waard, deze week ging het richting de 18.000 dollar. Waarom wil iedereen bitcoins en waarom draait de markt door? Dat heeft veel te maken met de manier waarop onze hersenen functioneren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 14 december 2017

Belgen proberen bitcoins te kopen… bij hun bank

De spectaculaire waardestijgingen die de bitcoin de voorbije periode heeft getoond, heeft ook bij de Belgische beleggers de interesse in de virtuele munt doen toenemen. Dat blijkt uit getuigenissen bij diverse Belgische banken.

Op dit ogenblik is het echter onmogelijk om in België beleggingen aan geïnteresseerden aan te bieden.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs