EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23606 tot 23610 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 8 mei 2014

VS willen Rusland speciale douanevoordelen ontnemen

De Verenigde Staten willen Rusland het recht ontnemen om bepaalde goederen tolvrij in te voeren. Het zogenaamde 'Generalized System of Preferences' (GSP) laat bepaalde landen toe tolvrij goederen te importeren om concrete handelsvoordelen tot stand te brengen. President Barack Obama plant nu Rusland in dit programma niet meer als "begunstigd ontwikkelingsland" aan te duiden. Dat heeft het Witte Huis woensdag meegdeeld.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 7 mei 2014

'Fed moet groei blijven stimuleren'

De Amerikaanse centrale bank moet de economische groei blijven stimuleren. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 7 mei 2014

De kans op hyperinflatie neemt toe

Hoe creëren we geld? Tegenwoordig creëert men het meeste geld door een lening aan te gaan bij een bank. Het kapitaal van die lening wordt door de bank uit het niets gecreëerd. Banken hebben dus de macht om geld te creëren, niet de overheden. In Groot-Brittannië bijvoorbeeld maakt het geld gecreëerd door de banken 97 % van de geldhoeveelheid uit.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 7 mei 2014

De Amerikanen proberen de boel te belazeren

We leven in een situatie die op zijn zachtst gezegd explosief genoemd mag worden. Op verschillende plaatsen in de wereld broeit er van alles dat in een ‘worst case scenario’ ernstige problemen zou kunnen veroorzaken. Wie dat niet gelooft moet maar eens goed om zich heen kijken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 7 mei 2014

Iraanse beurs is vorig jaar met 130 procent gestegen

Het zou een goede quizvraag zijn: noem een aandeel dat een notering heeft op de beurs van Teheran. Waarschijnlijk zal iedereen het antwoord op die vraag schuldig moeten blijven, maar dat belet niet dat deze beurs brokken heeft gemaakt. En dat niet alleen in het Midden Oosten.

De Iraanse beurs is vorig jaar met 130 procent gestegen en er zullen niet veel beurzen zijn die een gelijkaardige prestatie hebben weten neer te zetten. Dit jaar gaat het wat minder goed op de beurs van Teheran, maar de vooruitzichten op langere termijn blijven er onverminderd goed uitzien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs