EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23606 tot 23610 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 26 maart 2014

De VS betaalt 26 % van zijn belastinginkomsten aan rentebetalingen

De geschiedenis herhaalt zich nooit, maar het rijmt wel. Zo lijkt het ook voor de Verenigde Staten. De VS spendeert momenteel al 26 % van zijn belastinginkomsten aan het betalen van de rente op hun schulden. Voormalige wereldmachten zijn ook ten onder gegaan nadat de rentelasten te zwaar werden, aldus Sovereign Man.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 26 maart 2014

De weg naar Europese kwantitatieve verruiming ligt open door ommekeer Weidmann

Mario Draghi van de Europese Centrale Bank heeft in de afgelopen jaren een aantal keer aangegeven dat hij Europese landen met schuldenproblemen graag zou willen helpen, middels de aankoop van staatsobligaties. Er was echter een enigszins conservatieve Duitser, Jens Weidmann, de baas van de de centrale bank van Duitsland, die deze stimuleringsplannen resoluut van tafel veegde.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 26 maart 2014

Dollar of euro: tijd om te kiezen?

Alle schommelingen ten spijt staat de koers van de euro/dollar ongeveer op hetzelfde niveau als zeven jaar geleden, namelijk rond de € 1.38.

Alle schommelingen ten spijt staat de koers van de euro/dollar ongeveer op hetzelfde niveau als zeven jaar geleden, namelijk rond de € 1.38.

De fluctuaties in die zeven jaar waren echter groot, want in 2008 schommelde we rond de € 1.60 en in 2010 zakte hij weer iets onder de € 1.20. Door het overschot op de lopende rekeningen van de EMU landen en ook de grote instroom van kapitaal uit het buitenland werd de koers van de euro hoog gehouden. Met zijn “what ever it takes” uitspraak heeft ECB voorzitter Draghi rust op de Europese financiële markten teruggebracht, en een gevoel van zekerheid gegeven waardoor beleggers graag de hoogrenderende Zuid Europese staatsleningen kochten. Niet allen vanwege hun aantrekkelijke rente, maar ook om hun koerswinstpotentie voor wanneer de rente zou gaan normaliseren. Dat is inmiddels gebeurd, want de rente in Ierland en de Zuid Europese landen zijn lager dan ze sinds het uitbreken van de eurocrisis zijn geweest.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: woensdag 26 maart 2014

Kapitaalvlucht Rusland groter dan verwacht

Voor Vladimir Putin is de terugname van 'De Krim' niet meer dan normaal, hij is een op wraak beluste ex-KGB'er. Hij trekt zich dan ook weinig of niets aan van wat de gevolgen zijn van zijn verovering. Maar de kapitaalvlucht uit het land is groter dan verwacht en is zeer slecht voor de reeds zwakke Russische economie. Zorgt de financiële vlucht er voor dat Putin alsnog op de knieën gaat?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 26 maart 2014

Voedselprijzen dit jaar al 19% gestegen

De voedselprijzen zijn dit jaar al met 19% gestegen, zo blijkt uit de CRB Foodstuff Index. Deze index bestaat uit grondstoffen als cacao, suiker, graan, tarwe, mais, soja, koffie en boter. Vooral koffie en varkensbuiken werden fors duurder. Hoge voedselprijzen zorgden in 2011 voor tal van opstanden in Noord-Afrika en in het Midden-Oosten.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs