EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23616 tot 23620 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 4 april 2014

EU wil uw kluizen kraken

Geheim document: Brussel is van plan om alle kluisjes te openen met geweld deze zomer. Reden: belastingontduiking. Naast contant geld zijn de inspecteurs ook op zoek naar edelmetalen. Europees commissaris Olli Rehn van monetaire zaken  ”Wie niets te verbergen heeft, hoeft u nergens bang voor te zijn.” Volgens financieel woordvoerder van Die Grüne (een soort Groenlinks) : “Dit is Een belangrijke stap in de richting van fiscale billijkheid en sociale rechtvaardigheid.” Dat meldt de Duitse financiële website MMnews.de.

Lees verder op dekritischebelegger.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 april 2014

Tot 4000 banen weg door sluiten Philip Morris

De sluiting van Philip Morris heeft ook grote gevolgen voor toeleveringsbedrijven in Bergen Op Zoom en omgeving. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 april 2014

Brussel symboliseert 'een bureaucratische moloch waar rare politieke beslissingen worden genomen'

In een speech voor de Duitse liberalen van de FDP heeft de Nederlandse premier Mark Rutte zich donderdag uitgesproken voor verregaande hervormingen binnen de EU:

In een speech voor de Duitse liberalen van de FDP heeft de Nederlandse premier Mark Rutte zich donderdag uitgesproken voor verregaande hervormingen binnen de EU:

‘Vele mensen in Europa zijn kwaad op de EU. Boos op degenen die de voorbije jaren in Brussel de leiding hadden. Indien we niet oppassen wordt ons vredesproject een project van misnoegdheid,’ zei Rutte.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 4 april 2014

Column Kees de Kort | Mario heeft groot gelijk

De president van de Europese Centrale Bank (ECB), Mario Draghi, heeft groot gelijk door de rente niet nog verder te verlagen, zegt economiecommentator Kees de Kort in zijn dagelijkse column.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 april 2014

NAVO sinds val van de Berlijnse Muur bijna verdubbeld in omvang

De North Atlantic Treaty Organization (Nato) viert zijn vijfenzestigste verjaardag. De militaire alliantie, die werd opgericht om een antwoord te bieden aan een potentiële dreiging van de Sovjet-Unie, telt inmiddels achtentwintig leden. Dat is bijna een verdubbeling tegenover het begin van de jaren negentig, toen het verdwijnen van het IJzeren Gordijn en het uiteenvallen van het Warschau Pact nochtans de belangrijkste bestaansreden voor de Nato bleek te hebben doen verdampen. Bovendien heeft de uitbreiding van het westerse militaire bondgenootschap naar het oosten tot grote argwaan in Rusland geleid en heeft de Nato volgens veel waarnemers weinig gedaan om de internationale verstandhouding te verbeteren.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs