Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 23626 tot 23630
Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 14 januari 2014

Slechts klein deel boetes Bulgarenfraude al geïnd

Van de 805 boetes die aan Bulgaren zijn opgelegd rondom de zogenoemde Bulgarenfraude zijn er inmiddels 55 geïnd. 

Bron: biflatie.nl
Geplaatst: maandag 13 januari 2014

Den Haag in dienst van de banken

Waarom worden bankiers niet bestraft?

“ Dit land is het zat! C’est ca!”. Deze beroemde woorden van wijlen Pim Fortuyn zaten destijds al in mijn geheugen gegrift, gisteren kwamen ze weer keihard binnen. Weliswaar niet over hetzelfde onderwerp, maar toen ik hoorde dat Sipko Schat van de Rabobank (verantwoordelijk voor LIBOR fraude) een ontslagvergoeding van €900.000 mee naar huis zou krijgen, kreeg ik rillingen over mijn rug. Dit land is het zat! Die 9 ton was zijn jaarsalaris en die krijgt hij dus mee als gouden handdruk. Bij ‘normale’ omstandigheden had zijn ontslagpremie zelfs uitgekomen op € 2 tot 4 miljoen. Door zijn faalbeleid in het LIBOR schandaal moet hij nu genoegen nemen met een klein miljoentje. Verantwoordelijk zijn voor grootste rentemanipulatie ooit en een miljoen krijgen, dat is het idee.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 13 januari 2014
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 13 januari 2014

Aandelen zijn veel te duur geworden

Slecht nieuws voor beleggers: aandelen zijn te duur geworden. En het is bepaald niet de eerste de beste partij die dit stelt. Wordt het dan tóch tijd om de winsten te verzilveren voor uw buurman met de winst aan de haal gaat?

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 13 januari 2014

Banken tegen overdadig Europees toezicht

Voorzitter Chris Buijink van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) heeft maandag in zijn Nieuwjaarstoespraak opgeroepen 'een dam op te werpen' tegen verstrekkend Europees toezicht op Nederlandse banken.