EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23626 tot 23630 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 2 april 2014

Aziatische automobielindustrie zoekt zekerheid bij Russisch palladium

Norilsk Nickel, ‘s werelds grootste palladium producent, zegt in gesprekken te zijn met Chinese en Japanse kopers over de verkoop van zeer significante volumes palladium. De gesprekken volgen op een eerdere vergelijkbare overeenkomst tussen BASF en Norilsk, waar bijna een vijfde van de productiecapaciteit van Norilsk mee was gemoeid. Het zou gaan om langdurige contracten waarbij het geld vooraf betaald wordt, in tegenstelling tot de kortlopende contracten tegen spotprijzen die we gewend zijn.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: woensdag 2 april 2014

IMF-chef Lagarde roept ECB op tot actie

De Europese Centrale Bank (ECB) moet het monetaire beleid versoepelen. Het grootste obstakel voor economische groei op korte termijn in de eurozone is de lage inflatie. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 2 april 2014

Stijging aardgasprijzen is dicht bij het einde

Van een echte winter is in de lage landen dit jaar geen sprake geweest. We hebben nauwelijks een vlokje sneeuw gezien, en de termometer is bijna niet onder het nulpunt gedaald. Dat is natuurlijk goed nieuws voor onze portemonnee, want we hebben minder moeten uitgeven om het huis te verwarmen. Dat geld kan aan andere zaken worden besteed.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 2 april 2014

'Stoute Poetin maakt ons bang'

De westerse wereld neemt in het Oekraïense dossier een opmerkelijke houding aan tegenover de Russische president Vladimir Poetin. Dat schrijft de Franse econoom Olivier Berruyer, auteur van de blog www.les-crises.fr. Berruyer laat daarbij duidelijk blijken het bijzonder moeilijk te hebben met de strategieën die worden gevolgd om de eigen standpunten en houding te verantwoorden en waarin alle pogingen worden gedaan om Poetin als de grote bedreiging voor de wereldvrede af te schilderen. Het westen lijkt volgens Berruyer in de onenigheid met de Russische president gemakkelijkheidshalve onder meer een aantal internationale basisregels over het hoofd te zien.

“In vergelijking met het westen kan Vladimir Poetin opmerkelijke cijfers voorleggen,” begint Olivier Berruyer zijn betoog. “Economisch is hij erin geslaagd om de voorbije vijftien jaar de koopkracht van de Russische bevolking te verdubbelen, een inflatie van 100 procent nagenoeg te elimineren en een hoge tewerkstellingsgraad te creëren. De staatsschuld is van 90 procent tot 10 procent teruggebracht, terwijl de armoede nagenoeg is gehalveerd. De populariteit van Poetin is in Rusland inmiddels gestegen tot 80 procent. Barack Obama haalt in de Verenigde Staten slechts 40 procent en François Hollande in Frankrijk amper 15 procent.”

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 2 april 2014

Furious Russia Will Retaliate Over

While everyone was gushing over the spectacle on TV of a pro-HFT guy and anti-HFT guy go at it, yesterday afternoon we reported what was by far the most important news of the day, one which was lost on virtually everyone if only until this morning, when we reported that "Monetary Blockade Of Russia Begins: JPMorgan Blocks Russian Money Transfer "Under Pretext" Of Sanctions." This morning the story has finally blown up to front page status, which it deserves, where it currently graces the FT with "Russian threat to retaliate over JPMorgan block." And unlike previous responses to Russian sanctions by the West, which were largely taken as a joke by the Russian establishment, this time Russia is furious: according to Bloomberg, the Russian foreign ministry described the JPM decision as "illegal and absurd."  And as Ukraine found out last month, you don't want Russia angry.

Lees verder op zerohedge.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs