EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23631 tot 23635 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 3 maart 2014

Aantal faillissementen bereikt nieuw record voor februari

Tijdens de maand februari zijn in België 984 bedrijven over de kop gegaan. Dat is een nieuw record voor de maand februari, zo meldt handelsinformatiekantoor Graydon vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 3 maart 2014

Beurzen lijden onder Oekraïne-crisis

Beleggers deden hun aandelen van de hand door de dreiging van Russisch militair ingrijpen in Oekraïne en gingen op zoek naar veiligere havens.

Beleggers deden hun aandelen van de hand door de dreiging van Russisch militair ingrijpen in Oekraïne en gingen op zoek naar veiligere havens.

''De spanningen rond Oekraïne zorgen voor veel onzekerheid en angst in de markt. Waarschijnlijk zal er uiteindelijk wel een diplomatieke oplossing worden gevonden, maar voor nu is het uitzitten en hopen dat de rust snel weer terugkeert. Onder de in Amsterdam genoteerde bedrijven valt de directe blootstelling aan de regio mee. Alleen ArcelorMittal heeft een grote staalfabriek in Oekraïne'', aldus analist Tom Muller van Theodoor Gilissen.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: maandag 3 maart 2014

Tijd om je geld uit Amerikaanse dollars te halen?

China liet vorig jaar weten dat ze liever een wereld zien met minder invloed uit de Verenigde Staten. China is het land dat het meeste schuldpapier bezit uit de Verenigde Staten, meer dan $ 1 biljoen staan er op de balans van de Chinese centrale bank. In de monetaire wereld moet je echter kijken naar wat ze doen in plaats van wat ze zeggen. Het ziet er echter naar uit dat de Chinezen de daad bij het woord voegen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 3 maart 2014

Goud meer dan 1% omhoog door Oekraïne-crisis

De goudprijs stijgt maandag met meer dan 1 procent op de steeds verder oplopende spanningen in Oekraïne. Amerikaanse goudfutures tikten intraday een goudprijs aan van 1.345 dollar per ounce.

‘Ik denk dat er op korte termijn steun is voor goud dankzij de onrust. De vraag is nu of de goudprijs ook door de recente top van 1361,60 dollar per ounce kan stijgen (afgelopen oktober)’, dat zegt beleggingsanalist Joyce Liu van Philips Futures uit Singapore, tegenover persbureau Reuters.

Lees verder op
Geplaatst op: maandag 3 maart 2014

Roebel en beurs: de Krim kost Poetin al heel veel geld

Op de valutamarkten zakte de roebel vanochtend terug naar een laagterecord ten opzichte van de dollar en de euro. De financiële wereld heeft kennelijk niet veel vertrouwen in de economische gevolgen van het militaire en politieke avontuur van Poetin in de Krim: de beurs daalde in Rusland in de eerste handelsuren maandag met ruim 11 procent. Ook de Amsterdamse aandelenbeurs is maandag flink lager geopend. Ook de andere Europese beurzen begonnen met stevige verliezen aan de nieuwe beursmaand. Beleggers deden hun aandelen van de hand door de dreiging van Russisch militair ingrijpen in Oekraïne en gingen op zoek naar veiligere havens.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs