Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 23631 tot 23635
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 21 januari 2014

Eric Mecking over de huizenbubbel

Volgens historicus Eric Mecking was het absurd dat je in Nederland 130 procent van de waarde van je huis kon lenen. Dat was voor hem aanleiding om in 2005 het boek Deflatie in Aantocht te schrijven. Mecking voorzag dat het maximaal uitbuiten van de hypotheekrenteaftrek vroeg of laat tot problemen zou leiden. Het grootste leed moet nog komen, aldus de historicus.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 21 januari 2014

Pakistan verbiedt import goud

Pakistan heeft een importverbod van dertig dagen opgelegd voor goud. Het edelmetaal mag het land voorlopig niet binnen komen, omdat een sterke toename in de goudimport de betalingsbalans onder druk zet. Pakistan

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 21 januari 2014

Consumentenvertrouwen stijgt verder

Het vertrouwen van consumenten is verder toegenomen. De zogenoemde vertrouwensindex steeg in januari ten opzichte van december met 5 punten tot min 12 punten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 21 januari 2014

Het ergste is mogelijk nog niet achter de rug voor zilver

De zilverprijs is gedaald van $ 50 om de stabiliseren rond $ 19 - $ 20. Maar technisch gezien kan zilver nog een verdere daling staan te wachten. Er zijn 3 technische methodes die wijzen op een verdere daling, de haircut van 60 % is misschien nog niet genoeg geweest om de zilverprijs terug hoger te krijgen, aldus Dragon Fly Cap.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 21 januari 2014

Goud moet een deel uitmaken van iedere kernportefeuille

Hoewel Jeff Nichols, Managing Director of American Precious Metals Advisors, denkt dat goud nog niet volledig uit beren-territorium is, raadt hij toch aan om van goud een kerndeel van iedere portefeuille te maken. De kans is groter dat we eerder $ 3.000 gaan zien dan $ 1.000, zo staat op Mineweb.