Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 23641 tot 23645
Bron: freedombytes.info
Geplaatst: dinsdag 31 december 2013

China ziet schuld stevig oplopen

De geïndustrialiseerde wereld verzuipt in de schulden, maar ook China lijkt meer en meer op de pof te leven. De totale Chinese overheidsschuld bedraagt inmiddels $4,600 mrd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 31 december 2013

De verrassende feiten over social media

De meeste analisten van social media kijken naar de omvang van het social media netwerk. Als we kijken naar de grootste sociale netwerken, dan steekt Facebook er met kop en schouder boven uit, Facebook is met 1,2 miljard maandelijkse gebruikers een beest. Maar het social media landschap is voortdurend in beweging en andere parameters geven verrassende feiten.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 31 december 2013

De vrekken: hoe Apple, Google, Facebook en co de economie gijzelen door op hun cashberg te blijven zitten

De berg cash van bedrijven als Apple, Facebook en Google wordt zo groot dat John Plender hen in de Financial Times de grootste vrekken op aarde noemt. Hij legt uit waarom en hoe dit zo ver is gekomen en wat daar de gevolgen van zijn voor de wereldeconomie.

Bron: hol.es
Geplaatst: dinsdag 31 december 2013

Pensioenfondsen, banken en gelegaliseerde diefstal

Een natuurlijke Tsunami zullen wij niet gauw meemaken, maar de sociaaleconomische dendert voorlopig nog jaren over ons heen. Heb je altijd hard gewerkt en groeide je op met het idee misschien rond je zestigste met pensioen te gaan, bepaalt de overheid nu voor je, dat het financieel noodzakelijk is tot je 67-ste door te werken. Een belangrijk stuk quality time wordt daarmee van je leven afgenomen.

Bron: nd.nl
Geplaatst: dinsdag 31 december 2013

Nieuw eurolid Letland brengt hoofdpijndossier mee

Als Letland op 1 januari overstapt op de euro brengt het land een bankensector mee die overloopt van verdacht geld afkomstig uit Rusland en andere landen in het voormalige Oostblok. En dat net op het moment dat de muntunie de strijd wil aangaan met dit soort paradijzen voor zwart geld.

Nog maar negen maanden geleden moest de Europese Unie ingrijpen om Cyprus van een bankroet te redden. Een kleine lidstaat die zich had ontpopt tot een vrijhaven voor enorme banktegoeden, veelal afkomstig uit Rusland en voormalige Sovjet-landen. De leiders van de eurozone besloten toen dit soort financi├źle vrijhavens aan te pakken en de transparantie te verbeteren.