Nieuws / Artikelen met het woord

58192 artikelen gevonden. Artikel 23646 tot 23650
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 3 februari 2014

NVM ziet al sinds 2008 herstel op de woningmarkt

De NVM ziet al zes jaar lichtpuntjes op de woningmarkt. In de persberichten spreekt men steeds van herstel en 'uitbodeming', maar de realiteit is anders. De prijzen dalen al sinds begin 2008 bijna onafgebroken.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 3 februari 2014

Olieprijs naar recordhoogte in opkomende markten

De olieprijs breekt de laatste dagen records. Niet in Amerikaanse dollars (27% lager dan het record uit 2008), maar wel in valuta van landen als Rusland, Turkije, Zuid-Afrika, Brazilië en India. Opkomende markten zien hun munt verzwakken en betalen daar de prijs voor. Behalve Rusland dan, want die exporteert de olie.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 3 februari 2014

Column Kees de Kort | Een vrij triest verhaal

De inkomensontwikkeling in de VS is 'een vrij triest verhaal', vindt BNR's Kees de Kort. "Opgeteld stijgen de inkomens in Amerika nauwelijks. Men besteedt wel meer, maar de inkomens stijgen niet."

Bron:
Geplaatst: maandag 3 februari 2014

Gevolgen beurscorrectie: 1800 miljard verdampt

Een correctie op de beurs kan pijnlijk zijn, en als we het even in cijfers neerzetten: de afgelopen 31 dagen is er voor meer dan 1800 miljard dollar aan belegd vermogen verdampt. Oei.

Fondsnieuws.nl becijferde in een bericht dat 1800 miljard dollar, de schade is die beleggers hebben geleden als het gevolg van de onrust over de dalende groei in China en de valutacrisis in opkomende landen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 3 februari 2014

Russische economie kan wel wat anabolen gebruiken

De Russische economie kan veel sneller groeien denkt de Russische overheid. Het reusachtige land is schatrijk aan grondstoffen, maar weet daar tot op heden onvoldoende van te profiteren. En ook de Russische consument moet meer bijdragen.