EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
49
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2366 tot 2370 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 30 augustus 2017

Terwijl er in het Westen terecht veel aandacht is voor Houston, voltrekt zich in Azië een grotere ramp

Mumbai, met drie keer meer inwoners dan Houston en z’n satellietsteden, werd gisteren getroffen door bijzonder zware moessonregen. Ook andere delen van India en Nepal en Bangladesh kampen al twee maanden met moessonregens, die zwaarder zijn dan normaal en langer aanhouden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 30 augustus 2017

Berlusconi wil terug naar de Lire

Silvio Berlusconi, de voormalige politieke leider van Italië, heeft het gehad met de euro. Hij vindt dat zijn land terug moet keren naar een soort nieuwe lire. Het idee van een parallelle munt in de Eurozone wint zo steeds verder terrein. Eerder stelde ook econoom Geert Noels dit idee niet ongenegen te zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 30 augustus 2017

Merkel steunt Macrons plan om eurozone te verdiepen

Eén minister van Financiën voor heel de eurozone, die in Brussel z’n kantoor zou krijgen, bij de Europese Commissie. Dat is waar Emmanuel Macron van droomt, dat kondigde hij al langer aan. Maar op haar jaarlijkse persconferentie sprak Angela Merkel haar steun uit voor dat idee. En als Merkel spreekt, dan luistert de rest van Europa aandachtig.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 30 augustus 2017

Macht Trump tanende, na 2018 dreigt volledige stilstand

Trump slaagt er tot op heden niet in om ondanks de meerderheid in het Amerikaanse congres hervormingen door te voeren. Recente peilingen wijzen daarboven op een steeds maar dalende populariteit. Een Democratische overwinning in 2018 kan ervoor zorgen dat alle hervormingen geblokkeerd kunnen worden waardoor de politieke en financiële situatie nog instabieler kan worden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 30 augustus 2017

Azerbeidzjan faciliteerde transport wapens naar Syrië, Irak en Afghanistan

De luchtvaartmaatschappij Silk Way Airlines heeft de afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld in de levering van wapens naar oorlogsgebieden zoals Syrië, Irak, Afghanistan, Pakistan en Congo. De wapens werden getransporteerd via honderden diplomatieke vluchten, omdat deze minder streng gecontroleerd worden dan reguliere goederentransporten.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs