EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23656 tot 23660 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 25 maart 2014

11 redenen waarom robots de volgende biljoenen-sector is

Recent lieten we u bij Slim Beleggen al kennis maken met de uitspraak van Bill Gates die zegt dat robots in snel tempo onze jobs zullen veroveren. Over 30 jaar zullen een groot deel van bepaalde jobs overgenomen worden door robots. Deze sector heeft dus een gigantisch potentieel de komende decennia, een trend waar je als belegger deel van uit wilt maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 25 maart 2014

Staan we aan de rand van een nieuwe paniekgolf rond de eurocrisis?

De Europese schuldencrisis, de Grexit, de paniek rond de oplopende spreads ,… het lijken allemaal alleen nog vage herinneringen in een in het rimpelloze riviertje van de eurozone. Zijn we ons met zijn allen in slaap laten wiegen? Het is hier al eerder gezegd: de banken zijn nog niet op het droge.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 25 maart 2014

Zilverprijs kan nieuwe impulsen krijgen van…

De zilverprijs is tot dus ver dit jaar met ruim 10 percent gestegen. Geen slechte prestatie maar voorlopig slaagt dit edelmetaal er niet in om de goudprijs met verve te outperformen, iets wat in het verleden wel lukte. Maar hoe dan ook is het rotjaar 2013 al deels vergeten. Want het zilver zou nog wel eens iets heel strafs in petto kunnen hebben.

Citigroup’s commodity strategists zijn van mening dat het zilver 2 factoren mist om echt door het plafond te vliegen. Investeringsfondsen en de Chinese zonne-industrie kunnen de zilverprijs nieuwe impuls geven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 24 maart 2014

Nieuwe kluis voor 600 ton zilver geopend in Singapore

In Singapore wordt deze week een nieuwe kluis geopend die plaats biedt aan 600 ton zilver. De kluisruimte wordt verhuurd door een Singaporese aanbieder van edelmetalen die vorig jaar meer dan 1 miljoen troy ounce zilver verkocht. Zowel in het Westen als in Azië is er veel vraag naar fysiek zilver, waarbij vermogende particulieren vaak kiezen voor het gemak van opslag.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 24 maart 2014

Peter Schiff en Mark Dow in gevecht over goud

In een heftige discussie op CNBC vechten Peter Schiff en Mark Dow een mondelinge discussie uit over goud. Volgens Mark Dow is goud een speculatief object voor traders, niets meer of minder. Goud heeft zijn aantrekkelijkheid voor deze groep beleggers verloren, nu blijkt dat het gele edelmetaal niet meer stijgt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs