EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23666 tot 23670
Geplaatst op: maandag 17 februari 2014

BofA: Amerikaanse dollar in de problemen

Heeft de Federal Reserve in zijn eigen voet geschoten door te beginnen met 'tapering'? De Fed wil met man en macht de stabiliteit bewaren op de financiële markten, maar hoe meer druk je zet op stabiliteit, hoe onstabieler alles wordt. Tapering zorgde alvast enkele onaangename "unintended consequences" zo blijkt uit de eerste weken na het startschot, en niet alleen in de groeilanden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 17 februari 2014

Ook zilver ontwaakt

De beleggers in zilver hebben er lang op moeten wachten. Enkele jaren geleden was 'the sky the limit' voor het kleine broertje van goud. En terwijl de goudprijs al enkele weken bezig is met een opmars, was het voor zilver wachten tot eind vorige week om een definitief signaal te krijgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 17 februari 2014

Schaliegas biedt geen economisch voordeel

Het Instituut voor Duurzame Ontwikkeling en Internationale Betrekkingen  onderzocht in de Verenigde Staten een aantal scenario’s met betrekking tot de olie- en gasproductie, de energiebehoefte en het energiebeleid. Tussen 2005 en 2013 is de Amerikaanse gasproductie met 33 procent gestegen, grotendeels door forse investeringen in schaliegas. Ook de olieproductie ging omhoog. Onder meer door het gebruik van nieuwe technieken waardoor moeilijk toegankelijke olievoorraden toch rendabel zijn.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: maandag 17 februari 2014

Er is een land in de eurozone dat een Triple-A rating heeft en aan de vooravond van zijn derde recessie in 6 jaar staat

Staat Finland, een van de weinige landen in de wereld dat kan rekenen op een AAA-rating van de drie grote kredietbeoordelaars (S&P, Moody's & Fitch), aan de vooravond van een derde recessie in zes jaar? Dat is alleszins de conclusie die getrokken kan worden wanneer de laatste gegevens van de Finse centrale bank worden geanalyseerd, want ook in het laatste kwartaal van 2013 kromp de Finse economie alweer met 0,8%.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 17 februari 2014

Schokkend nieuws over ons geld

Dit is werkelijk schokkend en hallucinant nieuws dat door de overheden en de financiële sector verborgen wordt gehouden van het grote publiek. Volgens de wet mogen banken geen geld creëren, maar deze wet geldt niet voor digitaal geld, de wet werd nooit aangepast naar de moderne tijd. Daarom dat banken zoveel geld kunnen creëren uit het niets, aldus Positive Money.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs