EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23671 tot 23675 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 5 mei 2014

Ligt de inflatie in de VS in werkelijkheid hoger dan de officiële cijfers ?

Begin 2008 hebben een groep economen uit Massachusetts een project opgestart om te zien of ze in staat waren de inflatiecijfers van de Amerikaanse overheid sneller te voorspellen. Het kadert in een poging om computerwetenschap en economie dichter bij elkaar te brengen. Tot op heden was er een grote overeenkomst tussen de cijfers van het Billion Prices Project en de Consumer Price Index. Maar niet meer de laatste maanden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 5 mei 2014

De grote langjarige opmars van China

In een oud BBC artikel uit 2011 kwam nog eens goed naar voren hoe de verhoudingen in de wereld zich steeds verder aan te wijzigen zijn en grotendeels al gewijzigd zijn, in vergelijking met een 60-tal jaar geleden. Het is vooral China die zich deze zaken goed realiseerde. De grove instrumenten en methoden van weleer, een 50 tot 60 jaar geleden, hebben plaatsgemaakt voor meer uitgebalanceerde methoden, waarbij nu veel nadruk ligt op het samen economisch groeien met de ontwikkelingslanden. Een wereld zonder wereldreservemunt lijkt het doel te zijn. Tenminste zo is de mening van Elisabeth Ohene een Ghanese schrijfster en voormalig Ghanees minister.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 5 mei 2014

Willem Middelkoop: De wraak van Poetin

Het westerse financiële systeem staat onder enorme druk, en dat geeft Poetin de ruimte om, stapje voor stapje, door te gaan met de opbouw van een nieuw maar kleiner Russisch imperium, aldus Willem Middelkoop in zijn nieuwe column.

Lees verder op rtlnieuws.nl
Geplaatst op: maandag 5 mei 2014

Ron Paul: De VS en EU laten Oekraïense burgeroorlog escaleren

It looks like the civil war in Ukraine is getting much worse. Western Ukraine right now is being urged on by its Western supporters, meaning its NATO supporters, the European Union, the United States, and the International Monetary Fund (IMF). Western Ukraine has moved to take back control of the cities in Eastern Ukraine that have been taken over by supporters of Russia.

Lees verder op infowars.com
Geplaatst op: maandag 5 mei 2014

Amerika telt nu 27 miljoen meer werklozen dan in 2000

De afgelopen veertien jaar is de werkloosheid in de VS met 27 miljoen personen toegenomen. De officiële werkloosheid daalt, omdat werklozen na enige tijd niet meer worden meegenomen in de statistieken. Tellen we de verborgen werkloosheid mee, dan moeten we concluderen dat de Amerikaanse arbeidsmarkt helemaal niet herstelt.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs