EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23671 tot 23675 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 11 maart 2014

Gaat het echt beter?

De betiteling van deze column is nogal gewaagd en zal mogelijk (boze) reacties oproepen. Toch durf ik het aan om in deze column de armoede te benoemen zoals die in een westers welvaartsland wordt gevoeld door meer mensen dan menig Nederlander denkt. We kunnen nu nog stellen dat we leven in een land met een hoge levensstandaard met vele sociale verworvenheden, vergaande technologische ondersteuning op allerlei gebied, de beste infrastructuur, goed onderwijs, vrijheid van meningsuiting, tolerantie, en nog heel veel meer factoren die alles te samen maken dat we volgens verschillende onderzoeken vooralsnog tot één van de gelukkigste volkeren behoren op  deze aardkloot.

Lees verder op biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 maart 2014

Oekraïens goud mogelijk in Amerikaanse handen

Het rommelt nog steeds in Oekraïne. Volgens de laatste geruchten is het Oekraïens goud mogelijk op een vrachtvlucht onderweg naar de VS. Tenminste, dat lazen we op de alternatieve mediasite KWN.

Volgens fondsbeheerder William Kaye heeft hij van zijn contacten vernomen dat in het holst van de voorbije nacht een vrachtvliegtuig, met aan boord de goudreserves van Oekraïne, is vertrokken met bestemming New York. William Kaye is niet de eerste de beste, hij werkte 25 jaar bij Goldman Sachs en is diep ‘geconnecteerd’ in de financiële middens. Alle relevante informatie over de goudmarkt ontvangt Kaye quasi onmiddellijk.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 11 maart 2014

De prijs voor deze ongekende grondstof kan exploderen – en u kan er gebruik van maken

Helium is een grondstof waar je niet veel beleggers over hoort spreken. Nochtans staat de sector voor een gigantisch tekort en de wetten van de economie zeggen dan dat er bij een gigantisch tekort altijd hogere prijzen volgen. Helium is een essentiële grondstof in medische apparaten zoals MRI's en lasers, maar wordt ook gebruik in de lucht- en ruimtevaart.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 11 maart 2014

Welke sector wordt slapend rijk door de boom van de mobiele toestellen?

De snelle groei van de mobiele sector blijft aanhouden. Terwijl de mobiele toestellen vijf jaar geleden nog maar goed waren voor zo’n 5% van de mediaconsumptie is dit in de Verenigde Staten nu al meer dan 20% geworden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 11 maart 2014

Grote interesse van Aziatische kopers voor Zwitsers goud

De verhuis van de goudvoorraden van het westen naar het oosten gaat in onverdroten tempo verder. De Aziatische kopers liggen niet echt wakker van de prijsschommelingen bij goud, ze kopen zowel bij slecht als bij goed nieuws. Ook van het tapering programma van de Amerikaanse centrale bank trekken ze zich niets aan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs