EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23681 tot 23685 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 28 maart 2014

Je geld op een spaarrekening zetten is DOM (Kijk op de Week)

Ik schreef eerder deze week een artikel "Wat kies jij? Goud of aandelen?" Op Twitter kreeg ik een antwoord op deze vraag: ... of een spaarrekening?. Je geld op een spaarrekening laten staan, is zowat een van de domste dingen die je kunt doen momenteel. Gemiddeld brengt een spaarrekening wat op ... een half procentje? Dat wil zeggen dat iedereen die € 10.000 op zijn spaarrekening heeft staan, op het einde van het jaar € 50 krijgt van de bank. Dan zijn er toch beter alternatieven.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 28 maart 2014

'Een generatie van afhankelijken': 1 op 2 Europese jongvolwassenen woont nog bij zijn ouders

Bijna de helft van de Europese jongvolwassenen leeft nog bij zijn ouders, een absoluut recordniveau wat betreft afhankelijkheid. Dat blijkt uit een omvangrijke studie van Eurofound onder 7.300 Europese jongeren, waarover de krant The Guardian bericht.

In 2011 - een jaar waarin de economische crisis in vele landen haar hoogtepunt nog moest bereiken -  leefde 48% of in totaal 36,7 miljoen van de Europese 18 tot 30-jarigen nog bij zijn ouders. 

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 28 maart 2014

3 goedkope goudmijnaandelen

Met de goudprijs terug onder $ 1.300 hebben de goudmijnaandelen ook een nieuwe tik gekregen de laatste weken. Nochtans staat de reële rentevoet in de Verenigde Staten nog steeds ruim onder 2 %, wat in het verleden altijd positief was voor de goudprijs. Daarom dat het beter is om voor goudmijnen te kiezen, goudmijnen noteren met een discount ten opzichte van de goudprijs en bieden de beleggers iets dat goud niet kan bieden: een cash flow.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 28 maart 2014

Wij betalen de rekening van het dure aardgas

De situatie in Oekraïne kan in de komende maanden explosief blijven. Af en toe zal er misschien een rustperiode opduiken, maar die zullen waarschijnlijk beperkt in tijd en ruimte zijn. Het enige alternatief is dat er een oplossing uit de bus komt die alle partijen kan bevredigen. De kans dat dit gebeurt is echter zeer klein.

De situatie in Oekraïne kan in de komende maanden explosief blijven. Af en toe zal er misschien een rustperiode opduiken, maar die zullen waarschijnlijk beperkt in tijd en ruimte zijn. Het enige alternatief is dat er een oplossing uit de bus komt die alle partijen kan bevredigen. De kans dat dit gebeurt is echter zeer klein.

Rusland zal de annexatie van Oekraïne niet nastreven, maar wel een maximale betrokkenheid bij de Russische minderheid in het oosten van het land nastreven. Bovendien zou Putin maar al te graag de Krim terug bij zijn imperium voegen. De havens aan de Zwarte Zee zijn belangrijk voor Rusland, omdat ze het hele jaar door ijsvrij blijven.

Maar de gebeurtenissen in Oekraïne zullen vooral gevolgen hebben voor de energiemarkt en dan op de eerste plaats voor die voor aardgas. Hier stelt zich een zeer ingewikkeld probleem in verband met de kostprijs van dat aardgas, maar ook met de nog lopende rekeningen. Want niet al die rekeningen zijn betaald.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 28 maart 2014

De weg naar Europese kwantitatieve verruiming ligt open

Mario Draghi van de Europese Centrale Bank heeft in de afgelopen jaren een aantal keer aangegeven dat hij Europese landen met schuldenproblemen graag zou willen helpen, middels de aankoop van staatsobligaties. Er was echter een enigszins conservatieve Duitser, Jens Weidmann, de baas van de de centrale bank van Duitsland, die deze stimuleringsplannen resoluut van tafel veegde. Volgens Weidmann zouden de aankopen van obligaties ( á la de FED en de BoE) op langere termijn niet werken. De Duitser zei toentertijd nog letterlijk dat landen verslaafd zouden kunnen raken aan de hulp van de ECB:

Lees verder op biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs