Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 23686 tot 23690
Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 12 januari 2014

BP lijdt nederlaag bij rechtszaak olieramp

Oliemaatschappij BP heeft een gevoelige nederlaag geleden bij een rechtszaak over de schadevergoedingen die het bedrijf moet betalen in verband met de olieramp in de Golf van Mexico in 2010. De federale rechtbank in New Orleans verwierp gisteren het verzoek van BP om de schadevergoedingen aan banden te leggen. De claims zijn volgens BP in veel gevallen "fictief en absurd", maar omdat haar verzoek is verworpen dreigt de oliemaatschappij miljarden te moeten betalen.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: zondag 12 januari 2014

'Forbes praat met zes bieders over verkoop'

Volgens de krant hebben de geïnteresseerden voorlopige biedingen tot 475 miljoen dollar (347 miljoen euro) op het tijdschrift gedaan. Het laagste bod zou 350 miljoen dollar (256 miljoen euro) zijn geweest.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 12 januari 2014

De week vooruit

De agenda staat aankomende week vooral in het teken van de banken. Het cijferseizoen barst in volle hevigheid los. Een cruciale week voor beleggers. Kunnen bedrijven aan de verwachtingen voldoen?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 12 januari 2014

Goudbeleggers: stand your ground!

De mood onder goudbeleggers is bar slecht en dat speelt de, gevaarlijk scheef zittende, shortende partijen alleen maar in de kaart. Laat u niet van de wijs brengen en profiteer.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 12 januari 2014

Ondernemers vrezen dat banken nog strenger worden

Een derde van de ondernemers vreest dat banken nog strenger worden op het vlak van financiering. Een op de vijf ondernemers denkt dat de financiering nog duurder wordt en slechts een op de 25 gelooft dat banken de kredietvoorwaarden zullen versoepelen. Dat blijkt uit een rondvraag van Unizo bij 707 ondernemers over verschillende aspecten van financiering.