EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23686 tot 23690 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 1 april 2014

Hoe de belastingdienst uw spaargeld onteigent

Het is waarschijnlijk een van de meest waardevolle financiele lessen die aan kinderen kan worden geleerd: zet wat geld opzij voor later. Ook ik ben een groot voorstander van het opzij zetten van geld. Echt sparen doe ik alleen niet, want alles gaat direct in dividendaandelen. Maar daarover straks meer. Waar burgers jarenlang alleen weinig rekening mee hebben gehouden, is het feit dat de belastingdienst ook een graantje wil meepikken van het zuurverdiende spaargeld. En door de huidige lage rentestanden, levert een spaarder in het meest ongunstige geval tot soms wel 100 procent van de rente op het spaargeld in. Want de interest mag direct door naar de blauwe-evenloppenmaffia.

Lees verder op
Geplaatst op: dinsdag 1 april 2014

Dit is hoeveel goud China momenteel heeft

1.054 ton, dat is nog steeds de officiële goudvoorraad van de Chinese centrale bank, maar iedereen weet dat dit getal veel hoger ligt. Sinds 2009 hebben we geen update meer gekregen. De meeste beleggers gaan er dan ook van uit dat een nieuwe update over de goudvoorraad de prijs van goud fors omhoog zal stuwen.

Daily Reckoning denkt echter te weten dat de goudvoorraad momenteel 5.430,48 ton bedraagt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 1 april 2014

Gazprom schrapt aardgaskorting voor Oekraïne

Gazprom heeft dinsdag de prijs die Oekraïne voor aardgas moet betalen met ruim 40 procent verhoogd. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 1 april 2014

Het jaar is goed begonnen voor grondstoffen

Het jaar 2014 is tot nu toe een uitstekend jaar voor de grondstoffen. We zagen diverse grondstoffen met tientallen procenten stijgen, waardoor een investering in grondstoffen aan het begin van het jaar het meeste rendement had opgeleverd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 1 april 2014

Wat is de beste manier om geld te sparen? 14 gouden tips

Het gaat weer beter met ons Nederlandje, daarom beantwoorden wij de vraag: Wat is de beste manier om geld te sparen? Wij geven hieronder de 14 gouden tips. En over een paar jaar gaat het natuurlijk weer minder, dan hoeven jullie niet bij ons aan te kloppen voor doekoe. Wij geven je nu goede raad: spaar, spaar en nog eens spaar. Als een appeltje voor de dorst, voor slechte tijden en voor nood en rampspoed. Hieronder de tips & om geld te sparen, natuurlijk gratis en voor niks!!!

Lees verder op stoerejongenzzz.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs