Nieuws / Artikelen met het woord

57848 artikelen gevonden. Artikel 2371 tot 2375
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 23 maart 2017

Zo maak je van 1.000 euro ‘eenvoudig’ 100.000 euro

Het is de natte droom van iedereen die met geld bezig is: gemakkelijk heel veel geld verdienen. Nochtans bestaat daar een heel eenvoudige manier voor. Een van de weinige plaatsen waar dit mogelijk is, is natuurlijk de aandelenmarkt. Maar de aandelenmarkt maakt het beleggers psychologisch zo moeilijk dat ze er nooit toe komen om hun belegging te zien stijgen met een factor x100.

Dit is echter de oplossing:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 23 maart 2017

Zo kan je op pensioen wanneer jij dat wil

Veel mensen maken de grote fout dat ze hun financieel leven (deels) afstemmen op hun pensioen. Ze willen tegen hun 65e een bepaald bedrag sparen/beleggen om dan van hun pensioen te genieten. Het is echter veel beter om te werken naar financiële onafhankelijkheid. Wie financieel onafhankelijk is, kan namelijk zelf kiezen wanneer hij/zij op pensioen gaat.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 23 maart 2017

5 tips om super gemakkelijk €100 per maand extra te sparen

Geld sparen … het is gemakkelijker dan je denkt. Het enige dat je moet doen is een paar super gemakkelijke tips volgen. Vergeet niet, €100 per maand klinkt misschien niet veel, maar dat is wel €1.200 per jaar is … of €6.000 op 5 jaar. Daar kan je al leuke dingen mee doen. En niemand houd je tegen om wat meer te sparen.

Geld sparen begint met bewust worden van je uitgaven. Je kan gemakkelijk een overzicht krijgen van je uitgaven door eens door je rekeninguittreksels te scrollen. Met een beetje inspanning kan je daar al enkele tientallen euro’s vinden om te besparen.

En zelfs als dat nog te moeilijk is, zijn er nog 5 tips om super gemakkelijk €100 per maand extra te sparen.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: donderdag 23 maart 2017

Nakko, nada, nul

De centrale overheid in China vindt dat de huizenprijzen nu wel heel erg hard zijn gestegen. In de grote steden is inmiddels sprake van een 'bubble', vertelt BNR's macro-econoom Kees de Kort. De Chinese overheid wil daar wat aan doen. Maar het resultaat is 'nakko, nada, nul'.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 23 maart 2017

Oververhitting op de huizenmarkt zorgt niet voor lagere prijzen

Oververhitting op de huizenmarkt, zoveel is duidelijk.

In Amsterdam is het goedkope aanbod weg waarbij starters volledig buitengesloten zijn. Toch zorgt die Nederlandse oververhitting nog steeds niet voor lagere prijzen.

Vergeleken met dezelfde periode een jaar geleden kenden de huizenprijzen in februari een stijging van 6,7 procent, zo meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dinsdag.