Nieuws / Artikelen met het woord

57647 artikelen gevonden. Artikel 23701 tot 23705
Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 11 januari 2014

Gratis beurstips van Beurs.com

Beurs.com geeft steeds verschillende gratis tips om je portefeuille te beheren. Dit is een niet te missen schat aan waardevolle, gratis informatie voor iedere belegger. We hebben in het verleden al enkele succesverhalen gekend op basis van een gratis analyse. Nader onderzoek is aan te raden, maar deze gratis info is alvast een fantastisch en niet te missen beginpunt.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 11 januari 2014

Minimumloon van 7,75 euro in Duitse vleessector

De ongeveer 80.000 werknemers in de Duitse slachthuizen zullen vanaf 1 juli een minimumloon van 7,75 euro per uur ontvangen, bericht de krant Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) op basis van een akkoord dat werkgevers en vakbonden hebben bereikt. Vorig jaar werd er door ons land nog klacht ingediend tegen de sociale dumping in die sector, waardoor Belgische slachthuizen het moeilijk hebben om te overleven.

Bron: bitkoers.nl
Geplaatst: zaterdag 11 januari 2014

Eerste Bitcoin verzekering ter wereld met steun van Lloyd's

Dataverlies is de grootste angst die onder eigenaars van bitcoins leeft. Het zal je gebeuren dat het tegoed aan bitcoins dat je in je wallet hebt, verloren gaat door een crash van een harde schijf, bestandscorruptie, een ondoordachte verwijdering, brand of dergelijke. Gestolen bitcoins kunnen niet simpelweg worden teruggeboekt, want de transactie is onomkeerbaar. James Howells verloor ooit 7500 bitcoins toen hij zijn harde schijf weggooide, waarbij hij vergat dat hij er inmiddels een groot kapitaal op had staan. De harde schijf ligt nu ergens bij hem in de buurt onder de grond met ander afval waarbij het dient als ophoging voor een bouwterrein.

Bron: vrijspreker.nl
Geplaatst: zaterdag 11 januari 2014

Voor een regenachtige dag.... Lesje over geld dat het staatsonderwijs u niet vertelt.

De Vrijspreker streeft naar een maatschappij waarin ieder mens soeverein is: ieder mens heeft het recht zijn leven te leiden zoals hij zelf wil, zolang hij datzelfde recht van ieder ander respecteert.

Voor een regenachtige dag…. Lesje over geld dat het staatsonderwijs u niet vertelt.

Een tamelijk aardige serie Engelstalige video’s over geldschepping. De meeste filmpjes duren maar enkele minuten. Door het goud uit het betaalverkeer te halen ontstaat een op schuld gebaseerde economie waarbij de bankiers en de overheid de geldhoeveelheid kunnen vergroten. Gesteund door wetten tegen valsemunterij en wettig betaalmiddel verkrijgen deze organisaties het monopolie op de geldkraan. Geld als fiat valuta kan geschapen worden zonder dat de geldscheppers er iets voor hoeven te doen. 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 11 januari 2014

Een crash van epische proporties

Het afgelopen jaar heeft er vrijwel ongemerkt een crash van epische proporties plaatsgevonden. Niet op de financiële markten, maar wel op een markt die ons allen raakt.