Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 23731 tot 23735
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 23 december 2013

Was goud een bubbel in 2011? Deze grafiek zegt iets anders

Er zijn er veel die beweren dat goud in 2011 een bubbel was die nu al 2 jaar leeg loopt. Onderstaande grafiek laat echter iets anders zien. En als goud geen bubbel was in 2011, dan is de daling sinds de piek van $ 1.900 naar nu $ 1.200 gewoon een cyclische berenmarkt in een seculaire stierenmarkt. Dat betekent dat we nog veel mogen verwachten van de goudprijs de komende jaren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 23 december 2013

Positief scenario voor goud is ongewijzigd

Goud: de laatste weken hebben we er tientallen rapporten over gelezen. De feiten liegen er niet om: de goudprijs is sinds het begin van dit jaar met ruim een kwart gedaald.

Credit Suisse, HSBC, Morgan Stanley en Goldman Sachs: allemaal ze hun voorspellingen voor de goudprijs naar beneden aangepast. Je zou voor minder de handdoek in de ring gooien. Jim Rickards, auteur van de ‘Currency Wars‘ en senior managing director in New York bij Tangent Capital, laat er de slaap niet voor. Het positief scenario voor goud is volgens hem ongewijzigd gebleven. Hij weigert mee te huilen met de wolven die goud dood en begraven hebben verklaard.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 23 december 2013

Grieken schrijven massaal auto uit wegens te dure taks

Duizenden Griekse autobestuurders hebben hun auto voor de jaarwisseling uitgeschreven omdat ze de autobelasting voor 2014 niet meer kunnen betalen. Vandaag ontstonden lange wachtrijen bij de belastingkantoren van autobestuurders die hun nummerplaat wilden inleveren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 23 december 2013

Wat er in Europa goed kan gaan …

Er wordt dikwijls de vraag gesteld "Wat kan er in Europa allemaal verkeerd gaan?". Volgens The Reformed Broker is dit echter de verkeerde vraag, men kan zich beter afvragen wat er in Europa allemaal goed kan gaan en wat de gevolgen zullen zijn als ze daar in slagen. Europa heeft al een immense wilskracht getoond om de Eurozone bij elkaar te houden.

Bron: trosradar.nl
Geplaatst: maandag 23 december 2013

Radar De Schuldvraagd deel 1 op TV en deel 2 al op Internet

We laten de trailer zien van de documentaire Radar Extra: De Schuldvraag. Deze documentaire vertelt je alles wat je altijd al wilde weten over geld en schuld, maar nooit durfde te vragen...