EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23731 tot 23735 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 29 april 2014

Zwitserland exporteert voornamelijk goud naar Azië

In de top vijf van landen die het meeste goud uit Zwitserland importeren staan vier Aziatische landen. Het meeste goud gaat naar Hong Kong, India en China, maar ook Singapore importeerde in het eerste kwartaal van 2014 veel goud. De twee landen die het meeste goud naar Zwitserland exporteerden waren de 'usual suspects', namelijk de VS en het Verenigd Koninkrijk.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 april 2014

Van Rompuy stelt nieuw boek voor

Europees president Herman Van Rompuy heeft zijn nieuwe boek voorgesteld vandaag. Het is geen boek met haiku's deze keer, maar een boek waarin hij de stormachtige jaren in de eurozone beschrijft.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 29 april 2014

Column Kees de Kort | Extra winst, aandeelhouders blij

BNR's Kees de Kort heeft nog eens even goed gekeken naar de overname van AstraZeneca door farmareus Pfizer. "Er schijnt een belangrijke fiscale component te zijn. Het is niet alleen een kwestie van pijplijnen en kostenbesparingen. Het belastingregime voor bedrijven in de VS is een stuk onprettiger dan in het Verenigd Koninkrijk."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 april 2014

Banken worden getest op forse crisis

Europese banken moeten bij de stresstest later dit jaar aantonen dat ze een nieuwe diepe economische crisis, met een sterke daling van de huizenprijzen, kunnen doorstaan. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 april 2014

Nederlanders steken miljarden euro's aan spaargeld in aflossen hypotheek

Nederlanders hebben het afgelopen jaar „uitzonderlijk veel” spaargeld opgenomen. In totaal gaat het om ongeveer 4 miljard euro, meldt De Nederlandsche Bank (DNB) dinsdag.

Nederlanders hebben het afgelopen jaar „uitzonderlijk veel” spaargeld opgenomen. In totaal gaat het om ongeveer 4 miljard euro, meldt De Nederlandsche Bank (DNB) dinsdag.

Het opgenomen geld werd voor een belangrijk deel gebruikt voor het extra aflossen van de hypotheek. Dat levert woningbezitters meer op dan de huidige spaarrente. Volgens DNB is de rente op een vrij opneembare spaarrekening in de afgelopen 12 maanden met ongeveer een half procentpunt gedaald tot gemiddeld 1,37 procent. Hier staat een overzicht met alle actuele spaarrentes. Nederlanders hebben nog voor ongeveer 280 miljard euro op vrij opneembare spaarrekeningen staan.

Lees verder op telegraaf.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs