Nieuws / Artikelen met het woord

57591 artikelen gevonden. Artikel 23731 tot 23735
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 8 januari 2014

Wells Fargo: riemen vast voor een volatiel jaar!

Wells Fargo verwacht dit jaar vuurwerk op de financiële markten, onder aanvoering van Wall Street. Beleggers kunnen zich maar beter voorbereiden op volatiele tijden.

Voorop gesteld: Wells Fargo bevindt zich niet echt in het berenkamp met een eindejaarstarget voor de S&P 500 van 1.850 punten, al zitten de meeste zakenbanken wel wat hoger met hun target. Dat was vorig jaar wel anders: Gina Martin Adams, institutional equity strategist bij Wells Fargo, sloeg met haar verwachting van een S&P 500 eind 2013 van 1.440 punten de plank behoorlijk mis.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 8 januari 2014

Chronisch tekort aan zilver

Zilver is in vele talen een synoniem voor geld. Iets dat al duizenden jaren bestaat als betaalmiddel, zal altijd een betaalmiddel blijven (tenzij de geschiedenis zich al eeuwen lang heeft vergist). Maar hiermee krijg je de zilverprijs niet omhoog, de fundamenten op de zilvermarkt echter wel.

Bron: mo.be
Geplaatst: woensdag 8 januari 2014

9 redenen waarom we niet klaar zijn om 9 miljard mensen te voeden

Tegen 2050 zijn we met negen miljard mensen op aarde. Willen we de wereld van voldoende voedsel voorzien, moeten we vandaag in actie schieten. Want zoals de zaken er nu voorstaan, lukt het niet, schrijft Jelle Goossens van Vredeseilanden. Hij geeft negen redenen waarom we de zaken niet gewoon op hun beloop kunnen laten gaan.

Met de huidige landbouwmodellen en consumptiepatronen kunnen we nooit 9 miljard mensen voeden. Nu al legt ons voedselsysteem een onhoudbare druk op de planeet.

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: woensdag 8 januari 2014

2014:De kentering

De groeikansen dient men dan wel zich toe te trekken en te converteren naar actie toewerkende naar het beoogde resultaat! De belangrijkste redenen van de afzetgroei zijn het aantrekken van de export, een toename van investeringen en een positievere consument. De exportgroei neemt toe door het aantrekken van de Europese economie. De investeringsbereidheid van het Nederlandse MKB neemt toe door het verbeterende afzetperspectief. De omslag in de Nederlandse woningmarkt zal leiden tot een positieve impuls van de consumentenbestedingen.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 8 januari 2014

Britse ponden van 2014 zijn uitverkocht!

De nieuwe Britse Sovereign uit 2014, een 22 karaat gouden munt met een gewicht van 8 gram, is nu al uitverkocht. Het Britse munthuis heeft de grote vraag dit jaar onderschat en zal de productie opschroeven.