Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 23741 tot 23745
Bron: coindesk.com
Geplaatst: donderdag 16 januari 2014

Bitcoin wordt écht anoniem

Hearn’s reaction echoes others who have seen the block chain improvements proposed in a new paper by noted bitcoin developer Peter Todd, based on input from: Gregory Maxwell, Adam Back and Amir Taaki.

Bron: wordpress.com
Geplaatst: donderdag 16 januari 2014

China nu derde land qua goudreserves

China is gestegen naar de derde plaats qua goudreserves en heeft zowel Italië als Frankrijk achter zich gelaten. De laatste melding dateert uit 2009. Toen had China 1054 ton aan goud. De goudreserves van China zijn met 76% gestegen naar 2710 ton, ongeveer 87 miljoen ounces. De VS is koploper met 8133 ton gevolgd door Duitsland met 3391 ton aan goud. Italië staat inmiddels op een vierde plaats met 2451 ton en Frankrijk staat op positie vijf met 2435 ton.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 16 januari 2014

Groot schoonmaakbedrijf verdacht van fraude

Een groot schoonmaakbedrijf in Amsterdam wordt verdacht van fraude. Dat maakte het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid bekend.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 16 januari 2014

Overheid wordt wereldwijd veel te groot

Een sterke economie kan het beste gedijen onder een kleine overheid. Helaas is de mondiale trend de verkeerde kant op: overheden wereldwijd groeien als kool en dat kost burgers klauwen met geld.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 16 januari 2014

Diverse factoren wijzen erop dat grondstoffen alleen nog maar omhoog kunnen

Ze zijn gehaat door vele beleggers, maar instappen op het juiste moment kan voor immense winsten zorgen. Daarom dat de aantrekkingskracht van grondstoffen altijd aanwezig is. Na enkele moeilijke jaren lijkt de tijd terug rijp voor een stijging van de grondstofprijzen, zo denk ook James Paulsen, strateeg bij Wells Capital Management op IEX Profs daar over.