EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
64
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2376 tot 2380
Geplaatst op: vrijdag 2 juni 2017

33-jarige van $200 naar $1 miljoen in 92 dagen dankzij online verkoop van kevlar broeken

Trevor Chapman is altijd al een ondernemer geweest. Maar toen hij de mogelijkheden van e-commerce ontdekte, werd hij in minder dan 3 maanden miljonair. Hij investeerde $200 en haalde 92 dagen later al $1 miljoen in omzet.

Chapman verkocht ongediertebestrijding deur-aan-deur. Daarna begon hij zijn eigen bedrijf door zonnepanelen te verkopen, opnieuw deur-aan-deur. Maar na 2 jaar wist hij dat hij iets anders moest doen. In plaats van 12 uur per dag te werken, zocht hij naar een manier om geld te verdienen ongeacht hoe hard hij werkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 2 juni 2017

Nederlandse goudsector tekent akkoord over aanpak misstanden

De goudsector in ons land gaat uitwassen bij de winning en recycling van het edelmetaal aanpakken. 

De afspraak moet ervoor zorgen dat de mensenrechten in de keten gerespecteerd worden. Ook moet de winning en hergebruik van het goud milieuvriendelijker worden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 juni 2017

Mark Zuckerberg wil dat de rijke mensen iedereen gratis geld geven

Facebook CEO Mark Zuckerberg is voorstander van een universeel basisinkomen. Via een basisinkomen krijgt iedereen een bepaalde som geld, ongeacht wat je doet of waar je woont. En hij geeft ook mee hoe dit basisinkomen moet gefinancierd worden: de rijkste mensen gaan dit betalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 2 juni 2017

Italiaanse maffia verklaart migranten de oorlog

Slechts 8% migranten in Turijn geregistreerd - Sicilië overspoeld door criminele Afrikaanse migrantenbendes – Burgemeester Palermo: Dit is geen Europese stad meer, maar Beirut – Migrantencrisis Zweden: 76% loog over leeftijd, 98% is man

Lees verder op XanderNieuws
Geplaatst op: vrijdag 2 juni 2017

De media anno 2017: het managen van de achteruitgang?

“Ik kom uit een bedrijfstak waar de voorbije 20 jaar enkel is nagedacht over hoe we kunnen overleven.  Alle mediabedrijven die ik ken zijn enkel bezig met: “Hoe houden we onze merken zo lang mogelijk in de lucht?”

“Ik kom uit een bedrijfstak waar de voorbije 20 jaar enkel is nagedacht over hoe we kunnen overleven.  Alle mediabedrijven die ik ken zijn enkel bezig met: “Hoe houden we onze merken zo lang mogelijk in de lucht?”

Dat zegt Derk Sauer in een interview net Ernst-Jan Pfauth (Media Nieuwsbrief). Volgens hem zal in de media alles wat generiek (algemeen) is verdwijnen en kan enkel specifiek (niche) overleven.

“Het is eigenlijk heel depressief werk. Er wordt enkel gesproken over rationalisatie, bezuinigingen…”

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs