EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2376 tot 2380 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 26 september 2017

Bitcoin is de nieuwe internetbubbel

Volgens vermogensbeheerder Mike Novogratz is Bitcoin als een nieuwe internetbubbel, die nog veel potentieel heeft om verder te stijgen. In een interview met Bloomberg zegt hij dat de waarde van Bitcoin en andere virtuele munten eerst nog veel verder zal stijgen, voordat de prijs weer terugzakt naar een realistischer niveau. 

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: dinsdag 26 september 2017

Herkansing voor goud(beleggers)

Goud stond deze week flink onder druk, als gevolg van het besluit van de Fed, om haar balans af te bouwen. Op hetzelfde ogenblik waren aandelen- en obligatiemarkten erg in trek.

Goud stond deze week flink onder druk, als gevolg van het besluit van de Fed, om haar balans af te bouwen. Op hetzelfde ogenblik waren aandelen- en obligatiemarkten erg in trek.

Erg aparte bewegingen, als u het ons vraagt…

Immers, was het niet zo dat aandelen in een regelrechte stierenmarkt werden gekatapulteerd, als gevolg van het soepele monetaire beleid?!

En was het niet zo, dat obligaties in een stroomversnelling omhoog schoten, toen de Fed haar stimuleringen op gang trok?!

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 september 2017

9 eenvoudige dingen die succesvolle mensen doen op zondagavond

De meesten van ons kijken niet uit naar zondagavond. Het besef dat het weekend alweer voorbij is maakt je droevig, terwijl de gedachte aan de komende werkweek je al preventief stress bezorgt. Gelukkig hebben succesvolle mensen een aantal simpele manieren om die zondagavondblues te voorkomen en zich voor te bereiden op de week die komt. En die kan ook jij leren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 26 september 2017

Vergeet Duitsland, Spanje is het probleem van Europa

De euro verliest na de Duitse verkiezingen lichtjes terrein en noteert maandagochtend net onder 1,19 dollar. Vorige week was de eenheidsmunt nog 1,20 dollar waard. De markten hadden duidelijk gerekend op een iets minder grote steun voor het rechts-populistische AfD.

In de Financial Times legt valutastrateeg Yunosuke Ikeda uit dat die correctie van korte duur zal zijn. "Uiteindelijk zal de regering-Merkel gewoon verder gaan, hoe ze haar coalitie ook precies gaat vormen. Op de middellange termijn zullen de Duitse verkiezingen amper gevolgen hebben voor het beleid van de Europese Centrale Bank en het economische perspectief van de eurozone.”

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 26 september 2017

Sterke uitslag populistisch-rechts dwingt Merkel tot Jamaica-coalitie. Maar wat is dat?

Alternative für Deutschland (AfD) is met 12,6% van de stemmen de derde partij van Duitsland geworden. Zo komt het rechts-populistische AfD voor de eerste keer in het parlement. Dat zorgt, naast een psychologische opdoffer voor Angela Merkel en haar beleid, ook voor een erg moeilijke regeringsvorming voor de Duitse premier. Dit is waarom.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs