EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23751 tot 23755 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 7 april 2014

4 redenen waarom China niet ‘Doomed’ is

De Chinese aandelenmarkt staat ver onder zijn hoogste niveau van enkele jaren geleden. Hoewel China nog steeds een economische groei kan voorleggen waar de meeste landen van watertanden, komen er meer doemverhalen onze kant op dan positieve berichten. De Chinese economie vertraagt, daar is geen ontkomen aan, maar dit reflecteert geenszins de kracht van de tweede grootste economie ter wereld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 7 april 2014

Belastingaangifte voor Bitcoins? Hoe zit dat?

De Amerikaanse Internal Revenue Service (IRS) heeft geoordeeld dat bitcoins in de VS geen valuta, maar bezit zijn,  meldde Nu.nl. Hierdoor zullen Amerikanen de waarde van de munt in dollars (op de datum waarop de bitcoins zijn ontvangen) moeten aangeven. Bij ons is vandaag de laatste dag (tenzij je uitstel hebt aangevraagd) om je belastingaangifte te kunnen doen, dus: hoe zit dat bij ons?

Lees verder op deadvocatenwijzer.nl
Geplaatst op: maandag 7 april 2014

Column Kees de Kort | Geen geweldige banen

Het verhaal met de Amerikaanse economie was dat ze vanwege het weer moeilijke eerste maanden van het jaar hadden gehad, vat De Kort samen. "In de loop van het jaar zou herstel moeten optreden. Dat verwacht je dan ook op de arbeidsmarkt. Het gaat wat beter, maar het is een optelsom van plusjes en minnetjes."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 7 april 2014

Japan en Australië eens over handelsovereenkomst

Dat hebben de Australische premier Tony Abott en zijn Japanse ambtgenoot Shinzo Abe bekendgemaakt tijdens een persconferentie.

Dat hebben de Australische premier Tony Abott en zijn Japanse ambtgenoot Shinzo Abe bekendgemaakt tijdens een persconferentie.

Onderdeel van de overeenkomst is dat Japan de hoge tarieven op de import van Australische rundvlees verlaagt. In ruil stoppen de Australiërs met heffingen op auto's gemaakt in Japan.

De onderhandelingen tussen de twee landen over de handelsovereenkomst duurden zeven jaar. In Japan was vooral weerstand tegen het toelaten van buitenlandse competitie voor de eigen agrarische sector.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: maandag 7 april 2014

Koffieprijs is door het dak gevlogen

Arabica, de favoriete koffievariëteit van onder andere de Amerikaanse keten van koffieshops Starbucks Corp, heeft recent een nieuwe piek voor de afgelopen twee jaar laten optekenen. Naar de reden voor die stijging moet niet lang gezocht worden: de opwarming van de aarde.

Dat is alleszins het argument van milieuactivisten om te verklaren waarom Brazilië, de belangrijkste producent van koffie in de wereld, werd getroffen door een enorme droogte. De zomer die het land achter de rug heeft is alleszins de droogste sinds de zomer van 1972. Het is met andere woorden in meer dan 40 jaar niet zo droog geweest.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs