Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 23756 tot 23760
Bron: skynetblogs.be
Geplaatst: donderdag 9 januari 2014

Deense Saxo Bank waarschuwt voor instorting en totalitaire EU-dictatuur

CEO Deense Saxo Bank waarschuwt voor instorting en totalitaire EU-dictatuur Forse kritiek op Europese Unie, die fouten op fouten stapelt, steeds meer macht wil en de burgers van hun vrijheid berooft

De Saxobank-topman vreest dat de EU de komende totale instorting zal gebruiken om de absolute, totalitaire macht te grijpen.

Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: donderdag 9 januari 2014

Werkloosheid blijft stijgen

De werkloosheid in Griekenland is in oktober gestegen naar 27,8 procent van de beroepsbevolking. Dat maakte het Griekse statistiekbureau donderdag bekend.

Bron: demorgen.be
Geplaatst: donderdag 9 januari 2014

Financiële markten lijken op weg naar nieuw topjaar

© thinkstock. De financiële markten lijken op weg naar een nieuw topjaar. Zowel op de beurs, de markt van fusies en overnames als de obligatiemarkt wordt een groei van het aantal transacties verwacht. Een verklaring ligt bij de grote hoeveelheid beschikbare cash, de lagere volatiliteit op de beurs en de zoektocht naar rendement. "Er is veel vraag, er is veel risicoappetijt", legt Michaël Van Eenoo, hoofd van corporate finance bij ING, uit.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 9 januari 2014

Overzicht: Verwachting goudprijs van verschillende banken

Goudstandaard heeft de verwachting voor de goudprijs van verschillende banken op een rij gezet. Daarbij valt op dat banken sterk van mening verschillen over de richting van de goudmarkt. De voorspellingen lopen uiteen van $1.450 tot $900 per troy ounce in 2014, met een gemiddelde van $1.220 per troy ounce.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 9 januari 2014

Goud: er breken betere tijden aan voor beleggers

Goud heeft het in 2013 zwaar gehad en dat geldt ook voor beleggers die een deel van hun vermogen in het edelmetaal hebben geïnvesteerd. Er breken echter betere tijden aan.

Is goud op de huidige koersniveaus al dan niet aantrekkelijk geprijsd? De vraag stellen is gemakkelijk, het antwoord geven een stuk moeilijker. Meestal huilen de waarnemers in koor met elkaar mee zonder enige zin voor nuancering. Wie het hardst schreeuwt, heeft het meeste kans om gelijk te krijgen.