EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
30
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23756 tot 23760
Geplaatst op: woensdag 12 februari 2014

Bitcoin imago loopt stevige deuk op

Bitcoin blijft voer voor stevige discussies tussen voor- en tegenstanders. Toch staat één ding vast: de flash crash van gister waarbij bitcoins even 80 procent in waarde kelderden, heeft het imago geen goed gedaan.

De afgelopen dagen is de goudprijs aan een opmars begonnen. Die opmars verloopt kalmpjes aan, van grote schokken op de goudmarkt is zeker geen sprake. Maar zo hebben we het eigenlijk graag: rustig aan, dan breekt het lijntje niet. Heel vaak zijn hardlopers namelijk doodlopers.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 12 februari 2014

Huis VS stemt voor hoger schuldenplafond

Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft met een kleine meerderheid ingestemd met verhoging van het schuldenplafond gedurende een jaar. 221 afgevaardigden stemden voor het voorstel, 201 tegen. Het Huis stelde geen eisen aan de verhoging van de schulden die de overheid mag maken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 12 februari 2014

Rendementen op lange termijn behaal je door te beleggen in sectoren waar je bang van bent

Tegendraads beleggen is niet gemakkelijk, je moet beleggen in sectoren die iedereen haat. Je wordt aanzien als een idioot, maar het is beter om te vroeg een idioot te zijn dan te laat een idioot te zijn. Beleggen in sectoren of aandelen waar je schrik van hebt, zijn dan meestal ook de beste beleggingen - zeker als je het geduld aan de dag kunt leggen om door de zure appel te bijten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 11 februari 2014

Mijnbouwaandelen spinnen garen bij onrust Groeimarkten

De recente stevige selloff in de Groeimarkten zou wel eens gunstig kunnen uitpakken voor grote mijnbouwaandelen zoals Rio Tinto en BHP Billiton. Hoe dat precies zit, leest u na de breek.

De recente stevige selloff in de Groeimarkten zou wel eens gunstig kunnen uitpakken voor grote mijnbouwaandelen zoals Rio Tinto en BHP Billiton. Hoe dat precies zit, leest u na de breek.

Donderdag komt Rio Tinto (FY13) met cijfers, gevolgd door BHP Billiton (H1) volgende week. En vandaag kwam Glencore Xstrata al met resultaten. De cijfers van het laatste bedrijf vielen de markt alvast niet tegen. Maar volgens analisten kunnen de mijnbouwaandelen wel eens profiteren van de recente sell off in de Emerging Markets.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 11 februari 2014

Goudprijs in Kazachstan: +19%

Vandaag sprak Janet Yellen voor het eerst in de rol van voorzitter van de Federal Reserve de markt toe. Ze maakte duidelijk dat de centrale bank door zal gaan met taperen. De schade van de tapering wordt steeds meer zichtbaar, Kazachstan devalueert haar munt om valutaspeculanten voor te zijn.

Lees verder op Goudstandaard.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs