EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23761 tot 23765 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 28 april 2014

4 jaar crisis in Griekenland... 20.000 protesten

Het was woensdag dag op dag 4 jaar geleden dat de toen Griekse premier George Papandreou de EU en het IMF om financiële hulp vroeg om te voorkomen dat het land failliet zou gaan. Sinds die dag hebben in Griekenland ruim 20.210 protesten of betogingen plaatsgevonden. Dat zijn er omgerekend meer dan 13 per dag, blijkt uit cijfers die minister van Openbare Orde Nikos Dendias in het parlement vrijgaf. Ongeveer een derde van die protesten (6.266) vonden in de hoofdstad Athene plaats.

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 28 april 2014

Goudprijs onvoorspelbaar

Alle geopolitieke spanningen ten spijt, stelt de goudprijs vooralsnog teleur. Met toenemende spanningen rondom Rusland zou je kunnen verwachten dat de goud -en zilverprijs hiervan steun zouden kunnen ondervinden. Goud zakte echter terug tot onder de $1300 per troy ounce en ook zilver deed een stapje terug naar $ 19,40.

[...]

Lees verder op TOV Hazel
Geplaatst op: zondag 27 april 2014

Driekwart werknemers kan arbeidsritme niet volhouden tot pensioen

Een groot deel van de werknemers, 74 procent, kan het huidige werkritme niet volhouden tot aan de pensioenleeftijd. Dat concludeert vakbond ABVV uit een online bevraging van vijfduizend werkenden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 27 april 2014

Hoe elektronicafabrikanten apparaten expres stuk laten gaan

Fabrikanten van elektrische apparaten hebben er weinig belang bij dat hun product moeiteloos jaren meegaat. De apparaten moeten goed zijn, zodat je er later weer een wil, maar niet  te goed zodat het te lang duurt voor je er weer een wil.

Het Belgische De Standaard bracht bijeen hoe verschillende apparaten zo worden gemaakt dat ze stuk gaan.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: zondag 27 april 2014

Goud en zilver report (Week 17)

De prijzen van goud en zilver kwamen de afgelopen week nauwelijks van hun plek. De goudprijs steeg van 0,45% naar €942 per troy ounce, terwijl de zilverprijs met 0,28% steeg naar €458,44 per kilo. Interessanter was het nieuws van de afgelopen week. We behandelen Piketty's Gold, de Canadese bank CIBC en een Russische munt.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs