Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 23761 tot 23765
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 20 december 2013

China wil geen dollars meer … maar goud!!

Voglens Bloomberg's Ken Goldman heeft China de meeste analisten altijd een hak gezet, zeker op het gebied van grondstoffen - kijk maar naar ijzererts, koper,... China was altijd de drijvende kracht achter de prijsevolutie. De prijs van goud gaat dan wel omlaag, maar China is de drijvende kracht achter de schermen van de goudmarkt. China wil geen Amerikaanse dollars meer, het wil goud.

Bron: bitcoinkoers.org
Geplaatst: vrijdag 20 december 2013

Worldcoin (concurrent van Bitcoin) heeft grootste plannen..

Consumenten kunnen een worldcoin direct aankopen en verkopen. Daarmee zou het de eerste alternatieve coin (naast bitcoin) zijn die direct verhandelbaar is. Quote: “the first Altcoin to sell directly to the public without having to first purchase Bitcoin.”

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 20 december 2013

'Fed bouwt steun in 2014 helemaal af'

De Federal Reserve (Fed) gaat na de eerste stap in januari waarschijnlijk bij elke beleidsvergadering de steun aan de economie verder afbouwen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 20 december 2013

Deze grafiek zegt alles over de Fed en de markten

Tapering werd deze week nog op gejuich onthaald op de aandelenmarkten. Maar daar kunnen ze misschien nog wel op terugkomen. Money Morning heeft 2 grafieken gevonden die aantonen dat QE van de Fed wel degelijk hoofdverantwoordelijk is voor de stijging van de aandelenbeurzen. U kunt wel raden wat er zal gebeuren als dit weg valt?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 20 december 2013

Peter Schiff denkt dat de problemen in de VS worden onderschat

Euro Pacific Capital CEO Peter Schiff maakte naam en faam door het voorspellen van een crash op de vastgoedmarkt die het financiële systeem zou overweldigen. Schiff kreeg gelijk, zo weten we achteraf. Daar stopt het echter niet bij, want Schiff heeft nog wel meer toekomstvisies voor ons in petto.

Daar is Peter Schiff dus weer: de huidige problemen worden volgens hem zwaar onderschat en dat op verschillende vlakken. De ernst van de problemen aan de basis van de Amerikaanse economie wordt volledig miskend. Iedereen, en dan op de eerste de plaats de politici, wil ons doen geloven dat er niets aan de hand is.