EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23766 tot 23770 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 27 maart 2014

Econoom Jef Vuchelen: “dit is de eerste stap in de nationalisatie van de Belgische pensioenen”

Naïevelingen die denken dat alles goed zal komen en de overheid wel voor je pensioen zal zorgen, doen er goed aan om het interview met de economen Jef Vuchelen en Mark Scholliers te lezen in Trends.

Deze heren stellen zonder veel omwegen dat het huidige pensioenstelsel op drijfzand is gebouwd en dat de overheid al jaren achter de feiten aanholt door de kosten van de vergrijzing zwaar te onderschatten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 27 maart 2014

Dit is waarom goud zal stijgen, … en China heeft er iets mee te maken

In een interview met Yahoo Finance legt James Rickards uit waarom de goudprijs de komende jaren 3 tot 5 keer hoger zal staan als vandaag. Er is tot nu toe in de geschiedenis zo' 170.000 ton goud gemijnd, maar een groot deel van dit goud zit ergens vast en wordt niet verhandeld. Het is het verhandelbare goud dat de goudprijs bepaalt. En China koopt een groot deel van dit verhandelbare goud op.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 27 maart 2014

Chinese banken etaleren stapels met geld

Een aantal lokale banken in China etaleert stapels met briefgeld achter de toonbank, met als doel spaarders ervan te overtuigen dat er voldoende geld is. Sinds een paar dagen is er een heuse bankrun op gang gekomen, nadat er geruchten rond gingen dat een klant zijn geld niet kon krijgen.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 27 maart 2014

China is NIET op weg naar een Lehman- moment

De wereld heeft veel te veel schulden. Eerst barstte de bom in de Verenigde Staten, daarna in Europa en nu is China aan de beurt. Vele verwachten dan ook dat China implodeert, maar net zoals de Verenigde Staten en Europa een oplossing vonden, zal ook China een oplossing vinden. Er ontstaan nogal wat misvattingen over de problemen in China, de New York Times schrijft hoe de vork echt in de steel zit.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 27 maart 2014

Europa droomt van Rare Earth Metals

De woorden Rare Earth Metals en wereldleiderschap in eenzelfde zin, daar is niets mis mee. Als daar ook nog ‘Europa’ en ‘de Verenigde Staten’ bijkomen, dan roept dit toch vragen op. Rare Earth Metals, de strategische grondstoffen die hun toepassing vinden in de elektronica, de medische sector, de ecologische technologie en de militaire wereld, zijn immers voor het overgrote deel een Chinese aangelegenheid.

Dat Europa en de Verenigde Staten hier zwaar willen op inzetten, toont het strategisch belang van Rare Earth Metals nog meer aan. Bij Slim Beleggen werd deze markt al in kaart gebracht en komt men tot de conclusie dat de sector (vooral in Europa en de Verenigde Staten) nog in haar kinderschoenen staat. Er zijn wel al duidelijke signalen welke de winstgevende spelers kunnen worden en dus een enorm potentieel hebben.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs