Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 23771 tot 23775
Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: donderdag 9 januari 2014

Erfpacht: tienduizenden huizen nog onverkoopbaar

Tienduizenden huizen in Nederland zijn nog altijd onverkoopbaar omdat zij op particuliere erfpachtgrond staan. Anderhalf jaar geleden leek er een oplossing te zijn gevonden voor deze groep, maar die biedt in de praktijk weinig soelaas. Vandaag komt makelaarsvereniging NVM met de jongste cijfers over de huizenmarkt, die naar verwachting verder zal aantrekken.

In sommige gevallen zijn de notarissen aantoonbaar strenger dan vorig jaar is afgesproken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 9 januari 2014

Commodities een sterke hedge tegen inflatie

Commodities kopen als bescherming tegen inflatie. Dat lijkt nu niet opportuun. Immers, inflatie is in de verste verte nog niet zichtbaar. Dat kan echter héél snel veranderen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 9 januari 2014

Boetes dreigen voor pensioenfondsen

Tientallen pensioenfondsen krijgen mogelijk een boete opgelegd door De Nederlandsche Bank (DNB), omdat ze volgens de toezichthouder onvoldoende inzicht bieden in de kosten van hun vermogensbeheer. 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 9 januari 2014

HSBC ziet het met Wall Street niet meer zitten

Het koersfeestje op Wall Street is erg gezellig geweest, maar is nu wel voorbij. Dat stellen wij niet, maar wel één van ‘s werelds grootste bankinstellingen, HSBC.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 9 januari 2014

'Stijgende gasprijs VS positief voor Europese industrie'

De stijging van de gasprijs in de Verenigde Staten is een opsteker voor de Europese industrie. Een hogere prijs van gas in de VS levert een betere concurrentiepositie op in Europa.