EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 23791 tot 23795
Geplaatst op: zondag 9 februari 2014

Goud en zilver report (Week 6)

De goudprijs kwam afgelopen week voor het eerst in meer dan twee maanden weer boven de €30.000 per kilo. De zilverprijs klom met 3,44% naar €472 per kilo. Volgens Citigroup is de bodem in goud wellicht bereikt. Wil je weten waarom ze dat denken, lees dan het wekelijkse rapport op Marketupdate.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zaterdag 8 februari 2014

Ook de overheid kan goed beleggen

Nederland kan ook prima investeren, zo blijkt. De Nederlandse overheid heeft bijna 50 procent verdiend met de investering in ING, tijdens de financiële crisis. Kopen als het bloed door de straten loopt, en als overheid doe je dat toch met geld van de burgers, dus waarom ook niet….. Het heeft deze keer goed uitgepakt, want de staat heeft tot nu toe 3,5 miljard euro verdiend met de investering.

Lees verder op
Geplaatst op: zaterdag 8 februari 2014

Europese raffinaderijen raffineren steeds minder olie

Aardolie wordt hoofdzakelijk gebruikt om vloeibare brandstoffen te maken voor voertuigen. De hoge energiedichtheid van kerosine, diesel en benzine maakt het mogelijk om grote afstanden af te leggen met een redelijk kleine hoeveelheid brandstof. Ruwe aardolie kan niet gebruikt worden in verbrandingsmotoren, maar moet eerst worden gescheiden in min of meer zuivere componenten. Dat proces gebeurt in raffinaderijen.

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: zaterdag 8 februari 2014

Kankermedicijn van Bayer is enkel bestemd voor de rijken...

Toen Dekkers de vraag werd gesteld of een Indisch medicijn tegen lever- en nierkanker, dat door de Indische producent Natco 97% goedkoper aan kankerpatiënten wordt verkocht dan Bayer het aan westerlingen slijt (177 dollar per jaar voor het Indische Natco tegen 67.000 dollar per jaar voor Bayers Nexavar) - het businessmodel van Bayer zou schaden, antwoordde hij:

‘Laten we eerlijk zijn, we hebben dit product niet ontwikkeld voor de Indiase markt. We hebben dit product ontwikkeld voor westerse patiënten die het zich kunnen veroorloven, eerlijk gezegd."

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 8 februari 2014

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs