EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2381 tot 2385 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 26 september 2017

TA Zilver Analyse Roy | Week 39 - 2017

De vorige week gestelde vraag of de koers het 200 d. MA kon bereiken werd afgelopen maandag direct beantwoord met een volmondig, JA!

De vorige week gestelde vraag of de koers het 200 d. MA kon bereiken werd afgelopen maandag direct beantwoord met een volmondig, JA!

Het gevecht om het behoud van het 200 d. MA barstte meteen in alle hevigheid los. Nadat op maandag het MA al werd aangetikt volgde er op dinsdag en woensdag een herstelpoging van de stieren. Met man en macht werd getracht om boven het MA te blijven hetgeen zeker op woensdag nog een fikse opgave was. Toen viel de koers door het MA tot op het 50 d. MA alvorens er een tegenactie kan worden ingezet. Op beide dagen wisten de stieren het MA te verdedigen waarbij het slot op woensdag het vertrouwen levend moest houden.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 september 2017

Federal Reserve draait geldkraan dicht en begint aan schuldafbouw

De Federal Reserve (Fed), de Amerikaanse koepel van centrale banken, kondigde een historische beslissing aan: ze begint met het afbouwen van de investeringen die ze deed in de nasleep van de bankencrisis in 2008. Het belangrijkste rentetarief in de Verenigde Staten blijft verder onveranderd. Dat maakte de Fed bekend na afloop van zijn tweedaagse beleidsvergadering.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 26 september 2017

China kiest Westen boven bondgenoot Noord-Korea

Ondanks het herhaaldelijk aandringen van Trump via diverse kanalen leek China tot voor kort niet geneigd de sancties ten opzichte van Noord-Korea daadwerkelijk uit te voeren. Vanaf 1 oktober kan hier mogelijks toch een kentering gezien worden waardoor Trump voor het eerst kan uitpakken met een succes.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 25 september 2017

Noord-Korea beantwoordt provocaties van Trump: “onvermijdelijk dat raketten VS zullen raken”

Na een hoop verwijten over en weer eerder deze week, heeft Noord-Korea nu ook gereageerd op de bommenwerpers en jachtvliegtuigen die Amerikaans president Donald Trump langs de oostkust van Noord-Korea had laten vliegen. Zo liet de Noord-Koreaanse minister van Buitenlandse Zaken weten dat het nu “onvermijdelijk” was geworden dat Noord-Koreaanse “raketten het Amerikaanse vasteland zouden raken”.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 25 september 2017

Economen verwachten na Duitse verkiezingen financieel-economische megacrisis

Europa kan zwart gat dankzij ECB en EU niet meer ontsnappen

Het kan ook 2020 worden, maar veel later niet meer. Voor nog langer uitstel is de terminale patiënt namelijk te ziek gemaakt.

Lees verder op XanderNieuws
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs